Haftanın Kitabı/“ZAMANIN SESSİZ RUHU”

0

Haftanın Kitabı

“ZAMANIN SESSİZ RUHU”

“Zamanın Sessiz Ruhu” Adil Yıldırım tarafından yazılmış bir spiritüel romandır. Kitap 160 sayfadan oluşmaktadır. Roman aşka ve dostluğa farklı bir bakış açısı sunmaktadır.

KİTAP HAKKINDA

“Adil Yıldırım dört kitaplık bir serinin ilk kitabı olan Zamanın Sessiz Ruhu ile yaşanan her şeyin bir sebebi olduğunu, yani hayatta tesadüf diye bir şey olmadığını, sürükleyici bir hikâyeyle anlatıyor okura. Roma, İstanbul ve Bodrum üçgeninde geçen, okumaya başlayanın kolay kolay elinden bırakmayacağı bu spiritüel roman, aynı zamanda aşka ve dostluğa, bambaşka bir pencereden bakmamızı sağlıyor.

“Bir şey ya yakındır ya da uzak, ya ağırdır ya da hafif, ya büyüktür ya da küçük. Bir şeyin yakın olduğunu anlayabilmek için uzağa ihtiyacımız vardır. Bu iki algının bir tanesine ‘iyi’ diğerine ‘kötü’ diyebilir miyiz? Onları, yani zıtlıkları yaşamak ve tecrübe etmek, bizi onları aşan başka bir bilgiye, yani onları var eden ana ve bütünsel bir bilgiye ulaştırır. Bu da mesafe bilgisidir. Hayatı ‘ya’ , ‘ya da’ karşıtlığından ibaret olarak ele almak, bizi mutsuz eder”

ADİL YILDIRIM KİMDİR?


Yazar Adil Yıldırım, 6 Ocak 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olmuştur.
Milano Teknik Üniversitesi’nde Uluslararası Pazarlama Bölümü’nde Yüksek Lisansını tamamlayarak Birleşmiş Milletler Roma Ofisi’nde ve ardından İtalya’da Roma ve Torino merkezli çeşitli özel şirketlerde çalışma hayatını sürdürmüştür. Adil Yıldırım, yazma serüvenine hikayeler yazarak başlamıştır.

Canberk TURAN/Yazar-Yönetmen

Twitter: @canbturan
Instagram: @canberk_tu

Canberk TURAN /kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 07 Mart 2022

Diğer Kitaplar İçin Tıklayınız

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here