Erdoğan:  Amerika’nın, İngiltere benzin yok. Almanya’da, Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar. Türkiye’de böyle bir sorun yok

0

Erdoğan:  Amerika’nın, İngiltere benzin yok. Almanya’da, Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar. Türkiye’de böyle bir sorun yok.

 

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar:

* Bay Kemal fabrika var mı diyordun, 26 fabrikayı açıyoruz. Dünyanın krizlerin pençesinde kıvrandığı dönemde yapılan yatırımlar iş insanlarımızın vizyon derinliğine işaret ediyor. Gelişmiş ülkeler ihtiyaçlarını karşılamak için ülkemize yöneldi.

* İhracatımız rekorlar kırıyor, fabrikalarımız harıl harıl çalışıyor. İstihdamda salgın öncesi dönemin üstüne çıktı.

* Milletimiz bizden ne istiyor? Yatırım istiyor. İşte yatırım. Milletimiz bizden ne istiyor, üretim istiyor. İşte üretim. Milletimiz bizden istihdam istiyor, işte istihdam.

* Milletimiz bizden güvenlik ve huzur istiyor. İşte güvenlik, işte huzur. Milletimiz bizden ne istiyor? Kendisinin ve ülkesinin dünyada başı dik olmasını istiyor.

* İşte güçlü ve büyük Türkiye. Velhasıl milletimiz istiyor, biz de yapıyoruz. Bugüne kadar böyle oldu bundan sonra da aynı şekilde devam edecek. Bizde zorsunmak yok.

*Amerika’nın, İngiltere’nin halini görüyorsunuz değil mi? Benzin yok benzin. Aynı şekilde Almanya’da kuyruklar, Fransa’da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar.

* Türkiye’de böyle bir sorun yok. Ülkemizi bugüne kadar önüne çıkan her engelden, her sorundan, her saldırıdan, her badireden nasıl kurtardıysak, bugün de aynısını yapacağımızdan kimsenin şüphesi bulunmasın.

* Varsın ötekiler kendi yalan ve iftira çukurlarında debelenip dursunlar. Biz yaparsa yine AK Parti yapar diyerek işimize bakmayı sürdüreceğiz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here