11.4 C
Türkiye
Pazartesi, Nisan 22, 2024
Ana Sayfa Son Haber ! GÜNCEL Taraftar mitingi. Karşıyaka taraftarları, eski stadın yeniden inşası için meydanlara indi

Taraftar mitingi. Karşıyaka taraftarları, eski stadın yeniden inşası için meydanlara indi

0

Karşıyaka ilçesindeki futbolseverler, on yıl önce yıkılan eski stadın yeniden inşası talebiyle bir araya geldiler.

Türkiye’nin ilk taraftar mitingine imza atan Karşıyaka taraftarları, stadyum ve Yalı Tesisleri alanında toplanarak, yeniden yapılmasını istedikleri stadyum için meşaleler yakıp, sloganlarla taleplerini dile getirdiler.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü’nün yaptığı konuşmada, Karşıyaka “Yıllarca birçok gence spor hayatıyla beraber kötü alışkanlıklara bulaşmadan büyüme imkanı sağlamıştır. Karşıyaka artık stadını geri almalı. Bunun için sizlere büyük iş düşüyor. İnşallah hep beraber bunu başaracağız.” diye konuştu.

Etkinlikte ayrıca, Karşıyaka sporcuları da stadyumun önemini vurgulayarak, talepleri karşılanana kadar eylemlerini sürdüreceklerini belirttiler.

Etkinliğe siyasi parti temsilcileri, yerel yöneticiler, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar katıldı. CHP ve İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları Cemil Tugay ve Ümit Özlale, AK Parti ve İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayları İsmail Çiftçioğlu ve Yetkin Hafızoğlu’nun da aralarında bulunduğu bu katılımcılar, Karşıyaka’nın stadyum talebine desteklerini gösterdiler.