Son zamanlardaki en iyi dizi; ‘YARGI’

0

Son zamanlardaki en iyi dizi; ‘YARGI’

Yargı son zamanların en iyi dizisidir. Ben de diziyi severek takip ediyorum umarım hep böyle heyecanlı gider.

Senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılan dizinin yönetmeni ise Ali Ergindir. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar deniz paylaşıyor. Kanal D’nin her Pazar reyting rekorları kıran dizileri arasında yer alıyor. Büyük bir beğeni ile izleniyor. Dizinin konusuna değinecek olursam; Bir cinayet vakası ile yolları kesişen savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin’in hikâyesini anlatıyor.

Dizideki dikkat çeken detay her bölümde farklı bir merak uyandırması biz izleyicileri ekrana kilitliyor. Sahne geçişleri, oyuncuların başarısı, konunun ele alınış biçimi gerçekten çok profesyonel. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz bu dizide oyunculuklarını bir kez daha konuşmayı başarmıştır. Dizinin jenerik müziği çok iyi burada da Toygar Işıklı’yı tebrik ediyorum.

Karakterler
UĞUR POLAT (YEKTA TİLMEN)
ALİ SEÇKİNER ALICI (ZAFER ERGUVAN)
PINAR ÇAĞLAR GENÇTÜRK (AYLİN ERGUVAN YILMAZ)
UĞUR ASLAN (EREN DUMAN)
ONUR DURMAZ (ENGİN TİLMEN)
ZEYNO ERACAR (GÜL ERGUVAN)
HÜSEYİN AVNİ DANYAL (METİN KAYA)
MEHMET YILMAZ AK (PARS SEÇKİN)
ARDA ANARAT (ÇINAR KAYA)
ECE YÜKSEL (İNCİ ERGUVAN)
KAAN URGANCIOĞLU (ILGAZ KAYA)
PINAR DENİZ (CEYLİN ERGUVAN)

Engelsiz Yaşam Vakfı ödül töreninden 3 ödül aldılar. En iyi erkek oyuncu Kaan Urgancıoğlu, En iyi kadın oyuncu Pınar Deniz, en iyi dizi ödülü yargı seçildi.
Yargı dizisini henüz izlemeyenler varsa en baştan izlemelerini tavsiye ediyorum. Her Pazar günü saat 20.00’da yargı dizisi yayınlanmaktadır. Hepinize iyi seyirler.

Atay Barburoğlu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here