⛅31 Ekim/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

31 Ekim/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Parçalı Bulutlu 17/23

Nem; % 80-96

Rüzgar; 14 (km/sa)

Bölgelerimizde Hava
Marmara Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.
Ege Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz’in yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.
Batı Karadeniz Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.
Doğu Anadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis olayı bekleniyor.
Gü30ney Doğu Anadolu Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Denizlerimizde Durum
Genel Durum Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz’in doğusunun açıklarında fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren güneybatıdan 3 ila 5, doğusu doğu ve güneydoğudan 4 ila 6, yarın (Salı) sabah saatlerine kadar 7; Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 4 ila 6, doğusunun açıkları ile yarın (Salı) sabah saatlerine kadar batısı 7, doğusu güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,5 m, Görüş: İyi.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu yer yer pus ve sisli; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren güneyli yönlerden 2 ila 4 yer yer 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi, pus anında orta; sis anında zayıf.
Ege Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren güneyi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, yarın (Salı) öğle saatlerinde güneybatıdan; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, yer yer 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinde batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan; Doğu Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, yarın (Salı) öğle saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 yer yer 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.