📽️David Schwimmer, ‘Goosebumps’ın 2. Sezonunda Başrol Oynayacak

0

📽️David Schwimmer, ‘Goosebumps’ın 2. Sezonunda Başrol Oynayacak

Disney+ dizisi ‘Goosebumps’ın ikinci sezonuna, Friends dizisiyle tanınan oyuncu David Schwimmer liderlik edecek

R. L. Stine’ın aynı adlı roman serisine dayanan Goosebumps’ın ilk sezonu Ekim 2023’te Disney+’ta yayınlandı. Dizinin, şubat ayında ikinci sezon onayını almasıyla birlikte, antoloji biçiminde ilerleyeceği ve her sezonunda farklı konular işleyeceği açıklandı.

Tamamen yeni bir oyuncu kadrosu ve konu içerecek olan dizinin ikinci sezon kadrosuna dahil edilen ilk isim de Tangled ve Band of Brothers gibi yapımlarda da yer alan ve aslen efsane komedi dizisi Friends ile tanınan oyuncu David Schwimmer  oldu.

İkinci sezonun resmî açıklaması şu şekilde: “Genç kardeşler, derin bir gizemin düğümlerini çözecek olan bir olaylar zincirini tetikleyen tehdidin varlığını keşfederler. Cevaplar aramaya çalışırlarken kendilerini bir anda 1994 yılında, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan dört gencin tüyler ürpertici hikâyesinin içerisinde bulurlar.”

Schwimmer dizide, “eski bir bitkibilim profesörü ve ikiz çocuklarına bakmak zorunda olan, çalkantılı bir dünyaya sahip boşanmış baba Anthony”  rolünü üstlenecek.

Yeni sezonla ilgili diğer ayrıntılar gizli kalırken, Schwimmer’ın karakterinin bir bitkibilim profesörü olması dolayısıyla dizinin, ana karakterlerinden biri botanikçi olan Goosebumps kitabı Stay Out of the Basement’ı kaynak edineceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Variety, Sinetopya