Haftanın Kitabı/“ÖZETLE YAŞAM” Atay BARBUROĞLU

0

Haftanın Kitabı

“ÖZETLE YAŞAM”

Atay BARBUROĞLU

Başarılı yazar Atay Barburoğlu “Özetle Yaşam” kitabında yaşama dair tecrübelerini paylaşarak okuyucularının kendi dünyalarına yolculuk yapmalarını sağlıyor ve bu yolculukta kendilerinin gerçek halleriyle karşılaşmalarına yardımcı oluyor.

KİTAP HAKKINDA
“Kimsenin hırsına kurban olmadan hayatını şekillendir. Bazen kulaklar tıkanıyormuş gibi yapılmalı. Bu hayat senin istediğin renklere boyayabilirsin. Renklerini sen belirle. Başkalarının rengine karışmasına izin verme. Dur demenin en güzel yolu nedir biliyor musunuz? Gülüp geçmek. Herkesin kendine göre derdi kendine göre hayat mücadelesi var. Kimin neler yaşadığını bilmenize gerek yok. Kimsenin de sizin neler yaşadığınızı bilmesine gerek yok. Bırakın bazı şeyler sizde kalsın. Kendinizi ispat etme gereği duymayın, çünkü bu sizi yorar. Unutma sen sana kendin için lazımsın.”

ATAY BARBUROĞLU KİMDİR?


1989’da İstanbul’da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi Medya İletişim Sistemleri Bölümünden derece ile mezun oldu. Medya sektöründe çalıştı. Nejat Uygur sahnesinde tiyatro eğitimi aldı. Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde diksiyon, topluluk önünde söz söyleme ve spikerlik, sunuculuk eğitimi aldı. Başrolünü oynadığı “Hoşça kal” adlı kısa filmden En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı. Kentekrani.com’da kültür sanat yazıları yazıyor ve aynı zamanda sosyal medyada kültür sanat sohbetleri yapıyor.
Şiir yazmayı, kitap okumayı, satranç oynamayı, şarkı söylemeyi, dans etmeyi, spor yapmayı (Pilates, fitness, yoga, yüzmek) seviyor. Spor kendisinin vazgeçilmezi. Küçüklüğünden beri şiirler ve notlar yazıyor. Yazmak en büyük tutkusu.

Canberk TURAN/Yazar-Yönetmen

Twitter: @canbturan
Instagram: @canberk_tu

Canberk TURAN /kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 20 Mart 2022

Diğer Kitaplar İçin Tıklayınız

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here