House of Gucci (Gucci Ailesi)

0
House of Gucci (Gucci Ailesi)
Muhteşem bir film geliyor.
Fragmanı izledikten sonra bu izlenime kapıldım.
Ridley Scott`ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin fragmanı harika bir sinematografinin, müziklerin ve oyunculuk performanslarının sinemaseverleri beklediğini gösteriyor.
Sara Gay Forden  tarafından 2001 yılında yayımlanan “The House Of Gucci: A Sensational Story Of Murder, Madness, Glamour, and Greed adlı kitaptan uyarlanan biyografik polisiye filmidir.
Filmin oyuncu kadrosunda Lady Gaga(Patrizia Reggiani),  Adam Driver(Maurizio Gucci), Jared Leto(Paolo Gucci), Jeremy Irons(Rodolfo Gucci), Salma Hayek(Giuseppina “Pina” Auriemma), Al Pacino(Aido Gucci), Jack Huston(Domenico De Sole), Tom Ford(Reeve Carney), Camille Cottin(Paola Franchi), Sophia Loren(Madalina Diana Ghenea) yeralmaktadır.
Filmin çekimlerine Şubat Mayıs(2021) aylarında İtalya`nın başkenti Roma`da başlanmış ve daha sonra  İtalya Alpleri`ndeki Gressoney kasabasında devam edilmiştir.
House Of Gucci filmi 1995 yılında yaşanan Maurizio Gucci cinayetinin perde arkasındaki olaylara odaklanıyor. Bu arada filmle ilgili bir bilgi daha vereyim siz sinemaseverlere… Aslında Lady Gaga ve Adam Driver başrol için ilk sırada değildi. Angelina Jolie ve Leonardo Di Caprio`nun rol alacağı, daha sonra ise Penelope Cruz`un Patrizia`yı canlandıracağı söylentileri çıkmıştı. Ve Margot Robbie`ninde filmde rol alacağı söylentileri yer aldı.
House Of Gucci(Gucci Ailesi) filmi moda evinin 100.yılı olan 24 Kasım 2021`de gösterime girecek. Merakla bekliyorum. Şimdiden iyi seyirler…

Canberk TURAN/Yazar-Yönetmen

 

Canberk TURAN /kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 17 Kasım 2021

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here