KİN

0
Sinemanın Büyüsü
Kin
8 Ekim`de Netflix`te gösterime giren, oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Ahmet Mümtaz Taylan, Cem Yiğit Üzümoğlu, Rüzgar Aksoy, Duygu Sarışın, Yosi Mizrahi, Elif Gizem Aykut ve Enes Külahçı yeralan Kin filmini heyecanla izledim.
Filmin yönetmen koltuğunda Türkan Derya oturmuştur. Düşmanın olarak gördüğün kişiden intikam alırken, aslında kendinden intikam aldığını gösteren bir film Kin… Ve Kin duygusunun hayatımızda olmaması gerektiğini anlatan bir film.
Senaryosunu Yılmaz Erdoğan`ın Güney Kore filmi The Grudge`dan uyarlayarak yazdığı filmin fragmanını ilk izlediğimden bu yana heyecanla beklediğim filmi gösterime girer girmez izledim.
Film çok iyi kurgulanmış. Filmi izlerken sürprizlere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Özellikle Yılmaz Erdoğan`ın aksiyon sahnelerindeki başarısı beni en çok etkileyen unsurlardan biri oldu. Filmde etkileyici oyunculuklar arasında Cem Yiğit Üzümoğlu`nun performansı da var.
Ve tabii ki Ufak Tefek Cinayetler dizisinden tanıdığımız  Duygu Sarışın`ın performansını da etkileyici bulduğumu söyleyebilirim.  Film için tam isabet bir seçim olmuş.
Film sinematografik açıdan gayet başarılı karanlık sahnelerin filmin hikayesi ile uyumlu olduğunu söyleyebilirim.
İyi seyirler…

Canberk TURAN/Yazar-Yönetmen

 

Canberk TURAN /kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 10 Ekim 2021

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here