JOKER 2’Mİ GELİYOR?

0

JOKER 2’Mİ GELİYOR?

Todd Phillips’in Joker’inin bir devam filmi alacağına dair söylentilerin ortalıkta dolaşmaya başlamasından bir yıldan fazla bir süre sonra , Phillips haberi resmi olarak doğruladı.

Yazar ve yönetmen, Instagram üzerinden yalnızca ikinci bir filmin yolda olduğunu doğrulamakla kalmayıp aynı zamanda şu anki başlığı da ortaya koyan bir gönderi paylaştı – Joker: Folie à Deux .

Gönderinin iki fotoğrafında Phillips , filmin ana karakterine uygun koyu kırmızı bir renk olan Joker 2 senaryosunun kapak fotoğrafını paylaşıyor .

Phillips ve Scott Silver’ın senaryoyu yazmak için geri döndüklerini ortaya koyuyor .

İkinci fotoğraf, Joker’in kendisinin, Joaquin Phoenix’in elinde açık senaryo ile sigara içerken ve bir çift gözlük takarken çekilmiş siyah beyaz bir fotoğrafıdır .

Joker, Folie à Deux’un neler içereceği konusunda halka açık bir konu detayı bulunmamakla birlikte , başlık ne olabileceği hakkında bir fikir veriyor. “Folie à deux”, “yakın duygusal bağları olan iki veya daha fazla kişi tarafından paylaşılan nadir bir sanrısal bozukluk” anlamına gelir.

Çoğu hayranın ve hatta sıradan izleyicilerin bile Joker ile bağları olduğunu bildiği bir karakter Harley Quinn. Bu nedenle, Phillips’in Harley’i filmleriyle tanıştırabileceği doğru bir tahmin. Margot Robbie , Harley’i canlı aksiyon filmlerinde canlandıran en son aktris, ancak Suicide Squad’da Jared Leto’nun Joker’i ile eşleştirildiği için , Harley’nin Joker 2’de tanıtılması durumunda , farklı bir aktrisin devreye girmesi muhtemel görünüyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here