GÜNEŞ’İN BAŞAK BURCU GEÇİŞİ BAŞLARKEN AMACIMIZ RUTİN YARATMAK!

0

*22 Eylüle dek hayatımızda Başak temaları hakim olurken haritalarımızda Başak burcunun bulunduğu ev/alan bizleri titiz, özenli, çalışkan ve üretken olmaya iten konuların neler olabileceği hakkında bilgi verecektir.

*Diğer toprak burçları Boğa ve Oğlak’lar adına son derece verimli ve işe yarar adımların atılacağı kariyer konuları ön planda. Genel olarak yeni projeler, işe dair organize planlar devrede.

*Somut verilerle ayakların yere bastığı konulara odaklanma sürecinde, becerikli, iş bitirici yanlarımızı mükemmellik noktasına taşımak isterken kendimizi hırpalama ihtimalini baştan unutmayalım.

Hayatımızı organize edebileceğimiz, fayda yaratmaya yönelik çaba ve emek isteyen her konuda uğraşlarımız olacak belli ki. Tertip, düzen, organize olunması gereken konular, sağlık, hijyen, bakım, onarım, günlük rutinlerin getirdiği sorumluluklar özellikle diyet/beslenme alışkanlıklarımıza yönelik seçici kararlar almaya yönelebiliriz mesela. Sağlıkla ilgili kontroller adına çok uygun bir ay (Mide, sindirim sistemi)

Zor işlerin üstesinden gelme becerisi gösterirken belki de biraz kölelik yapacağız. Kendi potansiyelimizin farkında olunacak bu süreçte, mükemmele ulaşma çabamızı abartmayalım, endişe ve kaygının esiri olmayalım. Planlarımızı, projelerimizi hayata geçirmek konusunda analiz edebilme becerimiz ve doğru olanı seçebilme yeteneğimizden destek alabiliriz. Çalışmak, üretmek, etkinlik göstermek, faydalı olmanın getireceği tatmini yaşarken düzen sağlanması gereken alanlar oldukça fazla sorumluluk taşıyacaktır. Gerekli olanla olmayanı ayırt ederken bir şeyleri hayatımızdan çıkarmamız gerekebilir. Ev ve iş ortamında çekmeceler, dolaplara el atabilir, kullanılmayan eşyalar, giysileri buna dahil edebilir, kış mevsimine uygun hazırlıklarımızı ele alabiliriz..

*Soğukluk, sürekli bir hoşnutsuzluk ve huzursuzluk, kendimize/başkalarına karşı aşırı eleştirel yaklaşma potansiyelini göz ardı etmeyelim. Kendi kendini kısıtlamaktan kaçınmak, şartları, insanları olduğu gibi kabul edebilmek bu ayı daha sakin ve yapıcı geçirmemize destek olacaktır. Özellikle Merkür retro hareketinin başlaması ile Başak burcunun bulunduğu alanda çeşitli düzenlemeler, eksiklerin, gözden kaçanların yeniden gözden geçirilmesi gerekenlerin dikkat çekeceği zaman dilimi olarak 15 Eylül sürecine dek oyalayıcı bir dönem olacaktır.

Burçlarımıza göre detaylı bilgilerde buluşmak üzere.
Sevgiler.🍀

Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 25 Ağustos 2023