Terazi Burcunda Yeniay 

0
Terazi Burcunda Yeniay 

Merhaba’lar sevgili Kent Ekranı okurları, 6 Ekim, 2021 saat:14:05 de Terazi burcunda Yeniay doğuyor.

13 derecede Mars ile birlikte çetin ancak kontrol edilebilir enerjiler söz konusu.
Öncelikle Terazi burcunun bulunduğu yaşam alanında daha fazla hak arayışı, uyum ihtiyacı, diplomatik yaklaşım gerektiren durumları stratejik bir savaş gibi düşünebiliriz.
Özellikle bireysel olarak motivasyonlarımız ilişkilere, ortaklı konulara, evliliğe, adalet aradığımız meselelere, çeşitli ilişkilerde orta yolu bulma çabasına, sosyal bağlara odaklı görünüyor.
Tetikçi Marsın her türlü Terazi semboliğinde uyumu, barışı, ahengi bozacak etkisine açığız.
Kışkırtıcı olabilen, uzlaşmakta zorluk, manipüle etme/edilme, pasif, agresif tutumlara açık olunduğu aşikar.
20 Ekim surecine kadar ortaklık, uzlaşı gerektiren durumları soğukkanlı yönetmek bize düşecek ki, Koç dolunayında Mars yine başrolde olacak.
(Hava elementi) eşliğinde zekamızı, ikna gücümüzü yanımıza almak, herşeyi iki yönlü görebilmek artı yanlar getirirken, karar almakta zorlanmak, dürtüsel bir sabırsızlık, kışkırtılmaya açıklık handikap olarak duruyor. Bu Yeni ayda empati kurabilen, stratejik davranan, huzuru önceleyen, sabırlı olan kazançlı çıkacaktır. Merkür geri hareketi Güneşle birleşeceği günlere yaklaşırken anlaşma, uzlaşı gerektiren konularda, iletişimde başkalarının fikirlerine daha esnek yaklaşma ihtiyacı önemsenmeli. Merkür retro hareketi nedeniyle geçmiş konuları, gerek özel gerekse hukuki ilişkileri içine alması olası kimileri adına. Venüs ise Yeniay yöneticisi olarak Akrep/son derecelerde olması ilişkilerde sorunlu, takıntılı, huzur ve uyum yakalamakta zorlandığımız belki  finansal konuları içine alan uyuşmazlıkları gösterecek. Yeniay ertesi Venüs Yay burcu geçişi ile güney düğüm kavuşumuna dikkat edilmeli, birkaç gün fanatik, abartılı yaklaşımlardan kaçınmalıyız.
”Oğlak burcu” yükselen haritada öncü ağırlığı çok yoğun. İnsiyatif almak, hedef odaklı, karar alıcı olmak adına cesareti,  harekete geçme enerjisini destekliyor, herşey hızlıca ilerliyor olacak.  İş hayatı, amaçlar, mesleki konular, kurumsal yanı adına daha gerçekçi bir noktada durmak gerekecek. Dolayısı ile sakin, sabırlı, mutedil olunduğu taktirde harekete geçmek, hedefe koyduğumuz konuları ilerletme şansı bizlerin elinde.
7/10 Ekim mars&merkur beraberliĞi çatışmacı, iğneleyici, agresif diyalogların oyun bozucu boyutuna dikkat edilmeli.. Merkur&Jüpiter akıcı etkisini eğitim, hukuk, yabancılarla ilgili konuları, kendimizi  önceleyen, yeteneklerimizi fırsata çeviren eylemlere odaklanabiliriz. Sağlıkta; böbrekler, bel, mesane, sırt bölgesi hassas olanlar özenli davranmalı.
Dünya astrolojisinde ise adalet, hukuk, bu konularla ilgili kişiler, uluslararası diplomasi/ /ilişkiler, eşitlik içeren arayışlar, çeşitli uzlaşmazlıklar, diplomasi trafiği, sert, taviz vermez tutumlar gözlenirken çatışmacı, meydan okuyucu siyasi aktörlerin içinde olduğu konular gündemi doldurabilir.
Diğer yandan ülkemizde devleti ilgilendiren politik konular yanında, muhalefet kanadında ortak bir dil yakalamak, uzlaşma, işbirliği gerektiren konuların masaya yatırılması, çeşitli müzakerelerin içinden geçilmesi, siyasi arenada ateşli diyalogların hızlanması ile dinamik bir sürece tanıklık edeceğimiz şartlara ilerliyor olacağız..
Keyifli bir Ekim ayı dileğimle.

?

Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

 

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 06 Ekim 2021

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here