GÜNEŞ AKREP BURCUNDA

0
GÜNEŞ AKREP BURCUNDA
#GüneşAkrepBurcunda♏
Sevgili Akrep’ler nice sağlıklı, huzurlu, keyifli yaşlar dilerim. Tebrikler, sevgiler.🙏🌹🧚‍♀️🐞
Sabit nitelik taşıyan burçlar mevsim ortalarına gelir.
Boğa ilkbahar
Aslan yaz,
Akrep sonbahar
Kova kış mevsiminin ortası olarak yaşanır
Sabit nitelik yoğunluğu olan kişilerin;
*Dayanıklı, sabırlı, inatçı, istikrarlı tarzları vardır. *Alışkanlıklardan, güvenliklerinden taviz vermezler.
*Değişim zamanlarında zorluk yaşar, direnç gösterirler.
*Oluşabilecek yeni şartlara uyum sağlamaları imkansız hale gelirken, krizleri inatla aşacaklarına inanırlar.
*Esneklikten yoksunluk, statükoyu koruma eğilimleri zaman zaman gelişimlerinin önünü kapatabilir.
*Bir haritada sabit nitelik eksikliği o kişinin başlattığı konuları devam ettirmesini zorlaştırırken, gel geç duygularla hareket edebilir.
*Konsantre olmakla ilgili sıkıntılar, sık yer değişikliği, bir yere, konuya, fikre, işe bağlanmakla ilgili sıkıntılar/değişiklikler yaratabilir.
Bugün Güneş Akrep Burcunda! 23 Ekim/22 Kasım
Element: Su
Nitelik: Sabit
Özellik: Dişi/yang
Yönetici gezegen Klasik: Mars/Modern Pluton
İlişkide olduğu ev:8.ev
Güneş Akrep geçişi ile artık gecenin, soğuğun varlığı iyice hissediliyor, içimize dönme ihtiyacı hissediyoruz. İlkbahara canlı, yenilenmiş, güçlenerek çıkmayı hedeflerken, değişmeyi/değiştirmeyi sembolize eden Akrep sürecine giriyoruz.
Terazi dönemi yaşanan, kurulan ilişkilerde kişiler birbirinden bağımsız, iki ayrı birey olarak bir araya gelirken artık duygusal anlamda yoğun/derinlik içeren bağlar söz konusu.
Sabit/Su elementi Akrep burcunda Güneş ile insan ilişkileri yoğun enerjiler içermeye, bütünleşmeye başlıyor. Aşırı konsantrasyon öne çıkıyor. Kendimiz dışındaki dünyayı, kişileri bırakıp içimize dönebilmek, kendi karanlığımızla yüzleşmek, dönüşümüzü gerçekleştirme amacı taşıyabilmek çok daha önemli.
Son derece azimli dayanıklı olurken, duygusal anlamda çok daha derinlerde yolculuk yapılacak. Akrep burcu Su burçları içinde en savaşkan, vazgeçmeyen, uçlarda gezinmeye, krizlere eğilimli yanları ile dikkat çeker. Doğal olarak bu yöndeki eğilim artacaktır. Sessizlik, kararlılık bir araya gelecek, ya hep ya hiç temaları sıkça hayatlara girecektir.
Bir yandan da ”Sabitlik” duygular üzerinden yaşanacak belli ki. Herhangi bir konu, olay, kişi hakkında beslediğimiz tüm duygular saklı kalırken, kolay kolay değişmez olacak, aşırı bir tutku boyutuna dönüşebilecek. Soğuk, iradeli, kontrollü olunacak bu dönemde asla vazgeçmeyen tutumlar, Akrep’in iyileştiren gücü, analiz edebilme becerisi, başkalarına ruhsallık getirebilme yetisine yüzümüzü dönebilmek esas mesele diyebiliriz.
17 Kasım sürecine dek Venüs/Akrep seyri devam edecek olsa da, Mars retro hareketi birbiri ile çelişen tutumlara zemin hazırlayacak olması, enerjinin, inisiyatif almanın, harekete geçmenin ya yavaşlayacağı sürece de giriş yapıyoruz.
Sabit/Toprak burcu Boğa’da yaşanacak önemli Ay tutulması ”Dolunay’ evresine gidiyor olacağız.
Venüsyen Güneş tutulması bilgilerinde buluşmak üzere dostlar..
🙏
Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 23 Ekim 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here