Bakanlık kararını verdi. Cem Garipoğlu’nun mezarı açılacak mı?

0

Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması talebi Adalet Bakanlığı tarafından reddedildi.

İstanbul Bahçeşehir’de 14 yıl önce katledilen Münevver Karabulut’in katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması talebinde yeni gelişme bir yaşandı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut’un katil Cem Garipoğlu’nun ölmediği iddiası üzerine mezarının açılması için son olarak Adalet Bakanlığı’na başvurmuştu. Bakanlıktan mezarının açılmasına ret kararı çıktı.

Ne olmuştu?

NE OLMUŞTU?

Münevver Karabulut, 2009 yılında Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüş cansız bedeni çöp konteynerinde parçalanmış halde bulunmuştu. Cinayetten sonra 197 gün boyunca kaçan Garipoğlu, yakalanarak cezaevine gönderildi.

Cem Garipoğlu 2014 yılında cezaevinde intihar etti. İntihardan 8 yıl yıl sonra Garipoğlu ailesi Münevver Karabulut’un öldürüldüğü odada kan bulaştığı kanlı koltuk üzerinde poz verdi.

Bu fotoğraf karesi Türkiye gündemine oturdu. Bunun Cem Garipoğlu’nun kaçtığına veya kaçırıldığına inanan baba Süreyya Karabulut, mezarının açılması için suç duyurusunda bulundu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here