Güner YÖNEL; 2023, Burçlar / Kova & Yükselen Kova

0

Güner YÖNEL; 2023, Burçlar
Kova & Yükselen Kova

Kova Yükselen Kova; Yeni yıla Mars retrosu ile giriyor .

12.Ocak sonrası 2,5 aydır sònümlenen, yavaşlayan durumlar 26 Mart’a kadar ilerlemeye açık duruyor. Zihinsel yetenekler, üzerinde çalıştığınız bir proje, aşk hayatınıza ilişkin konularda çok daha rahat ilerleme sağlanabilir. Kontrol edilemeyen harcamalar, spekülatif planlarda retro süreci dikkatli olmayı sürdürmeli, duygusal ilişkilerde ani kararlardan kaçınmalısınız. Şanslı etkiler ise 16 Mayıs sürecine dek Jüpiter desteği alıyorsunuz. Kendinizi orijinal, özgür ve farklı biçimde ifade edebileceğiniz konular içindesiniz. Zihinsel potansiyelinizi, düşüncelerinizi, bilgi birikiminin çarpıcı biçimde kullanabilir, eğitim boyutunda başkalarına aktarma, yeni bir lisan öğrenme veya öğrenim hayatında başka aşamaları odaklanma hevesi cesaret eşliğinde kullanılabilir. Çok daha geniş bir sistemin içinde yer almak, akademik çalışmalara yön vermek adına genişleyen imkanlar olası.

Kardeş, kuzen ilişkileri canlılık kazansa da daha bireysel, kendi yolunuzda gideceğiniz bu zaman diliminde kardeş yaşamında olumlu bir dönem olasılığı var.

20 Nisan Güneş tutulmasi bahsedilen konularda atak, başlangıç yapma evresi olarak önemli ancak Pluton ile bağlantısına dikkat etmeli, kriz yaratacak mucadelelere, yakın cevre ilişkilerine dikkat etmelisiniz.

16 Mayıs sonrası Jüpiter Boğa geçişi ile aile, yerleşim, yuvada konfor, genişleme, mülke ait bir durum öne çıkabilir. Yakınlarla ilişkilerde olumlu bir hava eserken, ebeveynlerin hayatında maddi manevi yenilenmeler olabilir.

Özel yaşamda evliliğin getirdiği bir yer değişikliği dikkat çekebilir, iş yaşamınıza ilişkin yeni kararlar yolda olabilir.

Saturn ise 2,5 yıllık süreçte finansal konuların ağırlık kazanacağını gösteriyor. İş, kazanç, bütçeye dair yeni bir yapılanma, bu alanı disiplin altına alma, uzun vadeli planlar yapma zamanı. Eldeki nakiti korumak, imkan dahilinde yatırım yapmak, bütçe, gelir gider dengesini toparlamak, gerçekçi kararlarla uzun süreli planlar yapmak gerekecek. Özellikle yeteneklerinizi kazanca çevirme hamleleri profesyonel iş yaşamında önceliğiniz olacak.

Venüs 23 Temmuz/4 Eylül sürecinde retro. Bu durum özel ilişkiler, evlilik, uzlaşı gerektiren yasal konular, yer değişikliği, ortaklık kurma, çeşitli anlaşmaların olabileceği durumları gözden geçirmek, birtakım egosal tutumlardan uzak kalmak, ilişkileri sorgulama, devam mı tamam mı sorularına cevap aramak için oyalayıcı olabilir. Profesyonel iş yaşamında destek aradığınız kişilerle ilişkilere, yeni bir işbirliğine yönelik konular da olası. En önemli transit ise Pluton ile başlıyor. Uzun yıllardan sonra kabuğunuzdan çıkmak, radikal değişimler yaratmak için major yıllar başlıyor.

Mart/Haziran arası ilk ipuçlarını verecek, 2024 Kasım’da ise esas yolculuk başlayacak. Öncelikle kendinizi, yaşamınızı yeniden yaratmak konusunda güçlü dürtüler hakim olacak. Plutonik enerjiler kişiligin sorgulanması, içsel gücünüze dokunmak, her ne pahasına olursa olsun başarmak, güç kazanmak üzerine kurulu hedeflerden bahsedilebilir. Kimliğiniz, kişiliğiniz üzerinden değişim olacağı gibi, hayatı kucaklama, algılama şekliniz değişecek. Kisisel hedefler, doğal yeteneklerin dönüşmesi yönünde derinden gelen bir arzu ile radikal adımlara götürecek olması yeni bir yaşam planı, kariyer, mesleki konular üzerinden de etkili olacak görünüyor.

YARIN :BALIK & YÜKSELEN BALIK

🥀
Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 11 Ocak 2023

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here