İKİZLERDEKİ MARS’IN RETRO HAREKETİ BAŞLADI! 

0

İKİZLERDEKİ MARS’IN RETRO HAREKETİ BAŞLADI! 

İkizler’deki Mars’ın 30 Ekim tarihinde başlayan retro hareketi 12 Ocak 2023 sürecine  dek sürecek
Merhabalar Kent Ekranı okurları. 21 Ağustos’tan bu yana, Hava burcu İkizlerdeki Mars’ın 30 Ekim tarihinde başlayan retro hareketi 12 Ocak 2023 sürecine  dek sürecek. İkizler burcunu terk etmesi 27 Mart tarihini bulacak. Astrolojide  Mars’ın sembolize ettiklerine kısaca bakarsak; inisiyatif almak, hedefe odaklanmak, rekabet etmek, dayanıklılık, tutarlı, bir amaca yönelen irade gücü, acelecilik, dış dünyada kendini ifade edebilme, mücadele yetisi ve libido olarak özetleyebiliriz.
İkizler burcunun gölge etkilerine gelince; Sorumsuzluk, sinirli, huzursuz, sürekli çift durumlar içinde, arada kalan, karar veremeyen, duygulardan uzak, aşırı heyecanlı, soğuk, tartışmacı, iğneleyici olmak üzere retro dönemi hissedilir olacaktır. Sağlıkta; Kollar, omuzlar, eller, ciğerler, damarlar, zihinsel/sinirsel rahatsızlıklar, bronşit tüpleri ve köprücük kemiği.
Bu sürecte; çok yönlülük, kolay uyum sağlamak, başkalarının görüşlerine açık olmak, objektif düşünme, net olabilme şansı  duraksamalara, türlü aksiliklere yol açabilir.
Dilimizi tutmakta, zorlanırken,  sürekli telaş içinde, öfkenin sözlere dökülmesi seklinde eğilim artabilir. İletişim, eğitim/sınav/zihinsel bir proje için çalışıyorsak üzerinden geçilmesi, tekrar düzeltmeler yapılması  gereken durumlar  içinde olabiliriz.
Merak, öğrenme, öğretme temaları, bilgiye ulaşmak, araştırmak, öğrenecek çok şey olduğu bilinci ile hareket etmek isterken, her bilginin doğruluğundan emin olmaya çalışmak lehimize. Özellikle sosyal medya yazışmaları, paylaşımları ekstra dikkat istiyor. “Retro” süresince kendi niyetlerimize, bir konu, bir gaye ya da teşebbüs etmek istediğimiz konular adına o alana odaklanmak, konsantre olmakla ilgili konularda, dikkat dağınıklığı riski göz ardı edilmemeli.
Hamleleri adım adım gözlemeye çalışmalıyız. Aksi halde tüm niyetler havada asılı kalabilir.
Harekete geçmemiz gereken bir konuyu planlama gayretine girişirken, ihtiyatsızlık, acelecilik nedeniyle başladığımız işleri tekrar ele almak durumunda kalınabilir. İlişkilerde ise çesitlilik arayışı, ilginin birden fazla kişiye yönelişi, gel-geç gönüllü olmak anlamında eğilimler olabilir.
İçinde yaşadığımız yakın çevre, kardeş, akraba, komşu ilişkileri ve trafikte dikkatli olmakta fayda var. Birtakım sürtüşme, münakaşa yaratabilecek diyaloglarda kontrollü olabilmek önemli.
Ticari konular, satış/pazarlama/ E-ticaret, dijital konular, reklam, tanıtım, sunum, piar çalışmalarında, yolculuk planlarında  aksaklıklar yaşanabilir.
Genel olarak eğitim, medya (yazılı/görsel), yayın dünyası, mensupları, iletişim, aracılık hizmetleri, seyahat acenteleri, ticari kurumlar/isler, veri toplama, kullanma, paylaşma mecraları üzerinden birtakım  uygulamalar, aksilikler öne çıkabilir.
Ülkemizin 12.evinde yaşanacak Mars retro olasılıkları ise; kapılı kapılar ardında yaşanabilecek durumlara işaret ediyor.
Ülkenin üstü örtülü, gizli, saklı kalmış konuları, lobi çalışmaları, hastaneler/sağlıkta viral enfeksiyonlar, nefes/solunum sıkıntılarına yönelik durumlar/hapishane/bakım evleri, derin devlet bağlantılı işler, gizlilik içinde yürütülen türlü faaliyetler, yasak/sansür iceren uygulamalar, entrikalar, narkotik, uyuşturucu ağlarına dair karmaşalar, belki barınakları ilgilendiren çeşitli  olasılıklara işaret ediyor. Bu türlü konularda ortaya saçılacak dedikodular, söylentiler, gerçek olanla olmayanın kafaları karıştıracağı süreç olarak yaşanabilir.

İkizler burcu haritalarımızın hangi yaşam alanında ise; 12 Ocak/ 27 Mart  tarihleri arasında harekete geçmek istediğimiz türlü konularda planlar rahat ilerletilebilir olacaktır.             Görüşmek dileği ile sevgiyle kalın.🌹

Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 1 Kasım 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here