Güneş Akrep yolculuğu bitti

0

Güneş Akrep yolculuğu bitti.

Başkaları ile olan duygusal bağlarda dönüştüren etkilerin, bilinçaltı yaşanan hezeyanların dışına çıkılıyor.!

Güneş’in Yay burcuna geçişi ile  30 günlük süreçte, son derece ılımlı, pozitif olunacak zamanlar. Aynı süreçte Marsın’da eşlik edeceği transit dinamizm yaninda fanatizm, cesaret, risk alma olasılığına karşı uyarıcı. Özellikle İkizler Dolunayı etkilerine girmişken gergin, çatışmacı, fikirler bazında huzursuz edici bir haftaya da giriş yapmış durumdayız.

Genel olarak hayat görüşümüzü geliştirebileceğimiz konular, kişilerle bir arada olma şansımız başlıyor. Yakın çevremizden uzaklaşıp alışılmamış konular, yerler ve öğretilere yakınlık hissetme zamanı. Özellikle kültürel anlamda bilincin yenilenmesi, bize yabancı insanlar, konularla bir arada olmaktan hoşnutluk duyulacağı söylenebilir. Alışkanlıklarımızı zorlamak, risk almak, hayata bambaşka açılardan bakmak inançla, umutla yola devam etme süreci bir aylık dönemde.

Daha deneyimci, hevesli, rutinin dışında arayışlar,  toleranslı olabilme şansı var. Esneklik ise sloganımız. En önemlisi yaşamın bir anlamı olduğunu hissedebilmek açısından oldukça iyimser enerjiler hakim. Hukuksal konular, eğitim, akademik planlar, yolculuklar, yurt dışı ilişkiler, ticari yanı, uzaklarla ilgili konular, medya/iletişim bağlantıları önem kazanacak.

Elbette olumsuz kullanımı yani gölgeleri unutulmamalı;
Dağıtıcı, deneyimin sıradanlaşması, fırsatçı yaklaşımlar, fanatizm, prensiplerden uzak fikir ve tutumlar içinde olmak denilebilir.

Koç; Güneş’in 9. evinizde yapacağı bu yolculukla en şanslı yüzünü sizinle paylaşacak. Sizi bağlayan koşullardan sıyrılmanın rahatlığı içinde aradığınız özgürlüğe kavuşacaksınız. Her an her yerde olabilir, uzaklara olan özleminizi keyifli yolculuklarla süsleyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili planlarınızın tam da bu dönemde hızlanacağı, iş odaklı bağlantılara yönelebilirsiniz. Özellikle akademik çalışması olanlar için çok verimli bir ay söz konusu. Yeni bir tez çalışması, üniversitelerle olan bağlantılarınız üzerinde durabilirsiniz. Yolculuk planları, yeni yerler görmek, hayatı daha iyimser algılamak açısından harekete geçirici, cesaret verici şartlar var. Yurt dışı ilişkilerin canlanacağı bu dönem artan sorumluluklar, yurt dışı bağlantılar her neler ise sizi frenleyen Satürn etkisine dikkat etmelisiniz. Eğitsel çalışmaların ve kişisel beklentilerde sabırlı bir o kadar da kalıcı hedefler peşinden koşmanız gerekiyor. Size destek olacak kişilerle tanışmak, medya bağlantılı konulara yer açmak, ticari uzantıları olan satış/pazarlama konuları ve güçlü kişilerle bir araya gelme olasılığı artıyor. Uzaklardaki akrabalarla görüşebilir haberleşme şansını kullanabilirsiniz.

Boğa; 8. Evinizde yer alan Güneş size maddi paylaşımlar konusunda imkanlar sunmakta. Başkalarının maddi desteğinden yararlanmak yolu ile pek çok ekonomik problemi aşma şansı yanında başkalarının parasal sorumlulukları devam ediyor. Bu süreçte alacak verecek işleriniz, geçmişten gelen borçların, kredilerin ödenmesi, yeni yapılanmalara gidilmesi söz konusu. Eşin ya da ortağın para durumunda yaşanan birtakım koşulların yansımaları ile yatırım planlarınıza hız verebilirsiniz. İçinde yabancıların olduğu parasal yatırımlar asgari riskle kazanca dönüşebilir. Ancak, parasal risklere karşı dikkatli olmanız gereken bir tarih ayrıca. Aile fertlerinin finansal açıdan sizi desteklediği şartlar avantajınız olarak görünüyor. Akılcı/kalıcı planlar yapılabilir. Beklediğiniz miras konusu var ise bu dönem onu da aşma şansı zorlanabilir. Muhasebe işleri, birtakım belgeler, imzalar, burs, parasal paylaşım ya da aileyi ilgilendiren miras konularında kimilerimizi meşgul edecek konular söz konusu. Ev ya da araba alım satım işleri de başka bir olasılık.

İkizler; 7.evinizde yer alan Güneş her anlamda çabaların ve hedeflerin görünür olacağı ancak başkalarına bağlı olduğunuz durumlar taşıyor. Birebir ilişkiler, ortaklık, evlilik, varsa yasal konuların öncelik kazanması söz konusu. Aynı zamanda önemli anlaşmalar, uzlaşma gerektiren konular, arkadaşlarla girişilen işler ya da sosyal anlamda ortak hareket edilecek eylemler de var. Burada kariyer hayatınızı ilgilendiren önemli çıkışları rayına oturtmak yanında yasal süreçlerin getirdiği hesaplaşmalar da gündemini doldurabilir kimileri adına. Bazı sözleşmelerin mantık çerçevesinde ele alınma zamanı belki de. Yurt dışı bağlantılı, akademik planlar adına farklı kişilerle bir arada olurken, özel hayata dair gelişmeler/kararlar unutulmamalı. Eşin hayatında yaşanan değişikliklerin yansımaları başka bir olasılık. Halkla ilişkiler, danışmanlık veya işin ticari boyutuna yönelik ortak kararlar söz konusu.

Yengeç; 6. Evinizde yer alan Güneş eşliğinde rutin hayatınız, çalışma koşullarınız ağırlaşıyor. Zaten Satürn etkisi sürerken ekstra yorgunluklara, başkalarının sorumluluklarını almaya hazır olun. Burada sağlık, beden ve beslenme alışkanlıklarınıza yönelik desteklere açık olunmalı. Yeni iş projeleri, içinde eğitim ya da profesyonelce üzerinde durulması gereken işler kendini gösterirken kazançlar da göze çarpacak. Ancak emek vererek. İşle ilgili yeni görüşmeleri bağlantılarını organize ederken, çalışılan ortama dair düzenlemeler zorunluluk haline gelebilir. Çeşitli beceriler, teknikler öğrenmek yolu ile yeteneklerinizi geliştireceğiniz çalışmalara yönelebilirsiniz. Sağlık, günlük yaşam rutini, çalışma şartları adına yorucu olacak şartları dikkate almanız gerek.

Aslan; Dış dünyada olmaya çok ihtiyacınız vardı şimdi tam zamanı.5. evinizdeki Güneş ile aradığınız heyecan, keyifli şartlar, kendinizi ifade etmek istediğiniz her konuda yanınızda. Özellikle yaratıcı çalışmalar, sanat ve çeşitli aktivitelerin getirdiği fırsatları kucaklama süreci. Sahne önü/arkası işler, reklam, medya bağlantılı yanı iletişim trafiğinin artacağını gösteriyor. En çok aşk hayatınızda kendinizi mutlu edeceğiniz, sevdiğinizle romantizm/yolculuk ve çeşitli paylaşımları öne alacağınız zaman dilimi olabilir sevgilisi olanlarımız  adına. Bir yandan da kazanç sağlayıcı bağlantılar  spekülatif girisimler, keyif veren harcamalar unutulmamalı. Çeşitli yatırım araçları, alım satım konularına dair planlara aileden destek, kişisel kaynakları degerlendirme fırsatı dikkatli olmak kaydı ile gelebilir. Çocuklar, aşkla ilgili konularda bazı sorumlulukların farkına varmak adına olumlu bir dönem. Yalnız olanlar için yeni bir aşk ilişkisine başlamak mümkün.

Başak; Güneş 4. evinizde iken sabırlı olunması gereken bir dönem. Genel olarak aile, yuva, baba, diğer büyükler ve özel hayatınıza ilişkin sorumluluklar devrede. Yerleşim ya da yaşanan yere dair yenilenmeler öncelik kazanabilir. Tadilat, bakım onarım ya da eşya değişiklikleri ele alınabilir. Çözüm bekleyen bir takım konular yanında kariyer ve finansal işler, eldeki kaynaklara yönelik yönelik kişisel projelerinde önemi artıyor. olabilir. Evden iş hayatını yönetmek, ne tür kalıcı adımlar atılacağına dair düşünceleri tasarlamak için bekleme süreci. Ayrıca bir takım bitişler ve ardından yaşanacak başlangıçlar adına Yay burcu Yeni ay dönemi hızlıca girişilecek pek çok konunun önemini kavrayabileceksiniz.

Terazi; Güneş 3. evinizde iken odaklanacağınız konuların yakın çevre, komşular ya da kardeşler olabileceğini söylüyor. Ancak çok başka sorumluluklar da var. Üzerinde çalışılan her proje, iş, medya, iletişim, satış pazarlama konularına yönelik uğraşlar artıyor. Özellikle mesleki uğraşlar adına konsantre olunması gereken zihinsel çalışmalar, eğitim, yolculuklar, bir takım görüşme ve konuşmalar ağırlık kazanacak bir ay süresince. Daha ziyade uzun vadeli anlaşmaların önünü açacak gelişmeleri akıllıca yönetme şansınız var. Yeni bir dil ya da eğitim çalışması içeren işlerin planlaması yapılabilir. Bir yandan da işin ticari boyutu kariyer planları adına önemli olacaktır.  İş yolculukları ve artan iletişim gündeminizde.

Akrep; Güneş 2. evinizde yolculuk yaparken kaynaklar, harcamalar, kazanç kapasiteniz, gelir/gider dengeniz ve yeni iş fırsatları adına destekleyici zamanlar taşıyor. Özellikle bütçenizi toparlamak, yeni iş ve kazanç sağlayacak fırsatlar yaratmak bunu yaparken kendi çıkarlarınızı koruyacağınız akıllıca stratejiler üretme zamanı. Özellikle yeni projeler ortaya koymak adına son derece girişken adımlar atılabilir. Yetenekler, çalışma potansiyeliniz yanında ekonomik anlamda kendinizi güven içinde hissedeceğiniz yatırımlara ya da bütçe durumuna göz atılabilir. Nakit akışınızı kontrol etmek için harcama alışkanlıklarınızı yeniden düzenleme ihtiyacı duyulabilir. İçinde yabancıların olduğu, akademik, eğitsel ya da ticari mevzuların ön plana çıkması olası.

Yay; Burcunuza geçen Güneş ile pek çok kısıtlayıcı konudan uzaklaşıyorsunuz.Yeni bir solukla istediğiniz yönde ve şekilde önemli girişimler ve başlangıçlarla yola koyulma vakti. Kendi kendinizi motive edeceğiniz bu süreçte yerinde duramayan, kafanızda oluşan planları uygulamak adına beklentileriniz artacak, kalıcılık önemli olacak. Hayatınızda yaşanan çeşitli aksaklıkları düzen koyma, belki ihmal edilen ilişkilere göz atma, kendi hedeflerinizi ele almak için iyimserlik kazanıyorsunuz. Yurt dışı ilintili konular, yakın,uzak çevre bağlantılı yolculuklar öne çıkabilir. Projeler üzerinden ilerlemekle beraber direk kendinizle ilgili konular, sağlık ve fiziksel görünümünüzle alakalı yeniliklere girişmek için heves getiren güzel nedenleriniz olacak.

Oğlak; Güneş 12. evinizde bir miktar yorucu koşullar getirebilir bir aylık süreçte. Birtakım belirsizlikleri, kontrol edemediğiniz konuları akışına bırakma dönemi aslında. Aynı zamanda biraz geri çekilmenin, yalnızlık ihtiyacını yaşamanın sakıncası yok. Özellikle kafanızı karıştıran konular, harekete geçmenizi engelleyen durumlar karşısında dikkatli olmak en çok da sağlıkla ilgili riskleri düşünerek hareket etmekte fayda var. Çeşitli zayıflıklarınız, yorgunluk ve enerjinizde ki düşüş destek almaktan alıkoymamalı sizleri. Psikolojik/zihinsel anlamda yorgunluk, tatminsizlik, huzursuzluklar sağlığınızı zorlayabilir. Düşüncelerinizi ortaya koymakla ilgili endişelerin dışında kalmaya gayret etmelisiniz. Yeni planlar, hazırlık isteyen konular, tamamlanması gereken işler açısından arka planda çok iş üretecek şartları sakince yaşama zamanı aslında.

Kova; Güneş 11. evinizde size çeşitli aktiviteler getirirken dostluklar, arkadaşlıklar önem kazanıyor. Bir takım desteklerin karşılıklı yaşanacağı bu dönem olası fikir uyuşmazlıklarının getirebileceği sıkıntılara hazır olmalısınız. Ortak projelerin zihinsel veya eğitsel yanı oldukça fazla sorumluluk taşıyacak gibi görünüyor ayrıca. Aynı zamanda mantık ve üretkenliğin bir arada kullanılacağı iş konuları yoğunlaşırken iletişim içeren organizasyonlar söz konusu. İşten beklenen kazançlara odaklanma gereği duyulabilir. Sosyal çevrenizde, arkadasliklarda başlayan canlanma, farkı çevrelerin içinde yer alabileceğiniz ortamlar söz konusu.Geri planda proje ağırlıklı çalışmalar bir süreliğine devam ederken gelecekle ilgili kişisel planlara odaklanma ihtiyacı artıyor. Kariyerde kendi seçimleriniz önem kazanırken, yurt dışı bağlantıları adına akıcı etkilere açıksınız her şeye rağmen.

Balık; 10. evinizde parlayan Güneş ile kariyer hayatınız, mesleki hedefleriniz,  beklediğiniz destekler açısından bir ay süresince yanınızda. Özellikle uzun soluklu beklentilerin önemi artarken kalıcı kararların alınacağı, çeşitli iş görüşmeleri ya da anlaşmaların yapılacağı gelişmeler öne çıkabilir. Sorumluluklar devam ederken önemli toplantılar, üstlerden gelecek destek, beklentileri dile getirmek ve görev değişiklikleri düşünenler adına olumlu şartlar var. Atama bekleyenler için de uygun bir dönem olabilir aslında. İşe dair önemli projelerin, yolculukların taşıyacağı hareketlilik yanında iş odaklı takım çalışmaları ayrı bir yoğunluk taşımakta kimilerine.

Huzurlu günler dileklerimle.

Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 25 Kasım 2023