Aslan burcunda Yeni Ay bu akşam doğuyor!

0

Aslan burcunda Yeni Ay bu akşam doğuyor!

Yılın en sıcak günlerinde ateş elementi yoğunluğu eşliğinde cesaret, girişim, eğlence, tatil, sosyal organizasyonlar ve çeşitli aktivitelere yer açmak için 15 gün zamanımız var. Ülke şartları ne olursa olsun bireysel anlamda, imkanlar dahilinde kişisel keyiflere zaman ayırma, gevşeme ihtiyacı ön planda. Belki de buna gerçekten ihtiyacımız var. Özellikle flört, sevgi, aşk ilişkilerinde heyecanlı zamanlara açık olunabilir. Çocuklarla ilgili konular, onların mutlulukları, eğitim, iş ve özel hayatına ilişkin olumlu gelişmeleri yönetmek, yanlarında olma fırsatı, yeni adımlar atmaya başlama süreci olarak düşünebiliriz.

Yeniayın/Jüpiter bağlantısı ise pek çok anlamda şanslı etkiler, fırsatlar taşıyor. Genişleyen imkanlar yolculuklar, yeni kişiler, eğitim, sanatsal aktiviteler, ticari olmak üzere fırsatlar doğabilir. Bu türlü olanaklar iyimserliğin yükseleceğinin göstergesi. Hayata güvenle, coşkuyla yaklaşabilmek, dikkat çekmek adına destekleyici.

Aslan burcunun riske ve spekülatif konulara olan ilgisi elbette unutulmamalı. Bu yöndeki girişimlerde abartılı adımlara dikkat etmeliyiz. Gurur yaptığımız konuları da büyütmemeliyiz. İnsan ilişkilerinde sıcak, dışa dönük, spontan, girişken olmanın da tam sırası. Sosyal çevremizi önemsemek, toplantılar, buluşmalar ayarlamak, eğlenceye yer açmak mümkün.

Öncelikli olarak Aslan, Koç, Yay ardından İkizler, Terazi, Kova olmak üzere doğacak yeni ay destekleyici, canlılık getiren etkisini gösterecektir. Sevgi’de neşe’de kalmak dileği ile. #libraAstroloji #aslanburcundayeniay

Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 28 Temmuz 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here