Mars güçlü olduğu burç Oğlak’ta!

0

Mars güçlü olduğu burç Oğlak’ta!

Merhabalar sevgili okurlar, İnsiyatif almak, istikrarlı hareket etmek konusunda kendimizi ortaya koyabilecegimiz şartlar içindeyiz.

Mars güçlü olduğu burç Oğlak’ta!

Mars 6 Mart tarihine kadar etkilerini güçlü biçimde ifade edeceği Oğlak burcunda yerini aldı. Artık kararlı ve organize işleyen bir Mars ile bizleri adım adım hedef odaklı konulara yer açma zamanı geldi. Enerjimizi çok etkin kullanabilir, kendimizi somut ve pratik biçimde ortaya koyma şansı yaratabiliriz. Özellikle ileriye dönük yeni planlara ve projelere dikkatimizi vereceğimiz bu dönem iş ve kariyer hayatı ön planda.

Uzun vadeli hedeflerimiz, iş ve kariyerde yapmak istediklerimiz bizleri işkolik bir noktaya taşıyabilir. Bir yandan da iş yeteneklerimizi geliştireceğimiz, ustaca planlar yapacağımız konulara daha fazla yer açma kararlılığı gösterebiliriz. Mesleki alanda yeni stratejiler üretirken sabır ve irade en büyük destekçimiz olacaktır.

Koç’lar: Mesleki konular hayatınızın merkezinde olacak. Hırslar ve amaçlar açısından kendinize yeni hedefler koymakta oldukça başarılı bir süreç geçireceksiniz. Çok daha rahat organize hareket edeceksiniz ancak ast üst ilişkileri açısından yaşanabilecek gerginliklere soğukkanlı yaklaşmakta fayda var. Aile veya anneye ilişkin konular da öne çıkabilir.

Boğa’lar: Artık yeni hedeflere, uzaklarla ilgili konulara yönelmiş durumdasınız. Yurt dışı ile ilgili planlar, ticari faaliyetler ya da akademik projeler çok hızlı biçimde hayata geçebilir. Bu konularla ilgili iletişim ve seyahatler sıklaşabilir. İş hayatının ön planda olduğu bu süreçte başkalarının görüşlerine önem vermeli gerektiğinde soğukkanlı olmalısınız. Hukuki süreçleri olanlar adına mücadeleci olabilecek süreç temkinli yönetilmeli.

İkizler: Başkaları ile olan parasal paylaşımlar odak noktanız. Yeni finansal destekler peşinde giderken hırsınızı ölçülü kullanmalı ve dışsal koşullardan mümkün olduğunca yararlanmalısınız. Eş ya da ortağın parasal durumu yanında bankalarla olan ilişkiler de size bir takım sorumluluklar yükleyebilir. Miras, sigorta ve aileyi ilgilendiren kaynaklar, yatırımlar üzerinde durulabilir.

Yengeç’ler: İlişkiler, yakın arkadaşlıklar ve ortaklıklar alanında son derece akılcı manevralar yapabilirler. Olası gerginlikler sağduyulu yönetildiğinde yeni işbirlikleri gündeme gelebilir. Bir yandan da duygusal alanda kırılgan yanlar kontrol edilerek gereksiz çatışmalardan kaçınmaya gayret edilmeli. Yeni ilişkilerin başlama olasılığı kimilerini tutarlı ve ciddi kararlar almaya itebilir.

Aslan’lar: Günlük hayatınız ve rutinler size nefes aldırmayacak gibi görünüyor. Yeni sorumluluklar yanında süregelen işlerin temposu yükselirken, organizasyonel konuların içinde bulabilirsiniz kendinizi. Çalışma ortamında kural getiren ya da birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilere dikkat etmelisiniz. Fayda sağlamak isteyeceğiniz bu süreçte çok verimli işler çıkarma şansınız var. Lütfen artan stresin sağlığınızı zorlayacağını unutmayın.

Başak’lar: İş ve aşk bir arada yaşanacak gibi görünüyor olsa da sizler daha ziyade sorumluluk duygusu ile hareket etmeye yöneleceksiniz. Yaratıcı işlere ve hobilerinize tutku ile sarılabilir somut işler üzerinden ilerleyebilirsiniz. Performansınız yükselişe geçebilir. Aşk ve çocuklarla olan bağlarınızda ise aşırı disiplin ve kontrol zorlayıcı olabilir. Özellikle yeni aşklar, duygusal bağlarda mantık ağırlıklı zamanlar.

Terazi’ler: Tüm dikkatiniz evde alınması gereken sorumluluklar ve aileye ilişkin konulara odaklı. Belki eve ve yerleşime ait yeni uğraşlar ve aile büyükleriyle ilgili konular sizi bağlayacaktır. Özel hayatınız ve ilişkilerde özenli olmaya çalışmalısınız. Biriken öfke zedeleyici olabilir. Ev alım satımı düşünenler adına ise kararlı hareket edilecek bir dönem. İş hayatına dair beklentilerde sabırlı olmalısınız.

Akrep’ler: Yakın çevre ilişkileri yanında, kısa seyahatleriniz hareketleniyor. İş ve yolculukların getirdiği sorumluluklara odaklanmak isterken, ticari faaliyetler ve anlaşmalar üzerinden ilerleme şansınız var. Kardeşleri içine alan konulara destek olmanız ve sorumluluk almanız gerekebilir.

Yay’lar: Maddi durumunuz ve iş hayatınıza dair yeni girişimlere odaklanabilirsiniz. Kazançlarınız, finansal durumunuzu etkileyecek olumlu girişimler yapılabilir. İş odaklı projeleri hayata geçirmek, disiplin sağlamak zor olmayacak. Ancak giderler ve harcamaların artabileceği bu dönem uzun vadeli planlara da göz atmak gerek.

Oğlak’lar: Artık kontrol sizde ve ne istediğinizi bilerek yola çıkıyorsunuz. Bu dönemde çok daha bilinçli ve istikrarlı adımlar atarken, yeni başlangıçlar, iş hayatınız ilgilendiren projeler üzerinde durabilirsiniz. Amaç merkezli olunacak bu dönemi iş ve finansal alanda da kalıcı şeyler üretecek kararlılığı göstereceksiniz.

Kova’lar: Sizler bu süreci biraz geri planda kalarak geçirmeli, risk almaktan kaçınmalısınız. Elinizde olmayan gelişmeleri sakin karşılamanız ve kişisel planlara odaklanmanız en doğrusu. Bu süreci daha ziyade bir hazırlık evresi olarak görmeli ve işte dayanışma gerektiren çalışmalara yönelmelisiniz. Gizliden gizliye yürütülen rekabet ortamı sizleri fedakarlık yapmaya iterken, aşırı hırstan kaçınmalısınız. Evli olanların eşin iş hayatında tempo, sagkikla ilgili konular söz konusu olabilir.

Balık’lar: Gelecekle ilgili önemli projelere yer açma zamanı. En çok kişisel istekler ve hedeflere öncelik verecek, kararlılığınızı ortaya koyabileceksiniz. Ayrıca sosyal gruplar ya da politik çalışmalar içinde yer alınacak bu dönem artan sorumluluklar sizi bağlayabilir. İşle ilgili yeni bir organizasyon içinde yer alabilirsiniz. Arkadaşlıklar, sosyal çevre ilişkileri ve işten gelen kazançlar önceliğiniz olarak görünüyor.

Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

 

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 01 Şubat 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here