Güneş Balık Burcu Seyri

0

Güneş Balık burcu seyri

Merhabalar sevgili okurlar…

20 Mart’a kadar sürecek Güneş Balık burcu seyri başladı.

Evrenin sonsuz farkındalığı ile bir bütün olmaya çalışırken, aynı zamanda dünyadaki varlığımızı sürdürme telaşına giriyoruz.

Hayatımızda kabullenme, fedakarlık, feragat etme ve bırakma temaları hakim olmaya başlıyor bir ay süresince.

Değişken sartlar bizi yaşamın getirdiklerine adapte olmaya iterken, akışa teslim olmaktan da bahsediyor aslında…

Başkalarının dertlerini, sorunlarını kolayca anlayabilmek ve onların rollerine bürünebilmek bizi şaşırtmasın bu günlerde. Vericilik, kendimizi başkalarına adayabilmek yanında yaratıcı anlamda hayal gücümüzü besleyen ilhama açık duygular ve sezgiler ön planda. Rüyalara, gerçeküstü olana, metafizik sanata yolculuk yapmanın tam sırası. Özellikle Meditasyon, yoga çalışmaları yaparak huzur aramaktan, iç sesimize kulak vermekten gocunmayalım.

Ruhsal konular, spritüel ilgi alanları başkalarına dokunabilmek ve kendimizi adayacağımız ortam ve konular hayatımızda olacaktır bu süreçte. Ancak organize olmakla ilgili sıkıntılara biraz dikkat edelim. Kaos ve duygusal kırıklıklara açık olunabilir. Kendi sınırlarımız ile başkalarının sınırları arasında kalmanın getireceği karmaşa öne çıkabilir.

Ego’muzu bir kenara iterken insanlarla duygusal paydaşlık, bütünlük ve merhamet paylaşımı da söz konusu. Sağlıkta ise; Ayaklarla ilgili tüm rahatsızlıklar, gut, kabuklu yaralar, kaşıntı, şişlik yaratan bulgular, soğuk algınlıkları ve rutubetten kaynaklanan sıkıntılara özen gösterelim lütfen.

Mutlu Yaşlar Sevgili Balık’lar..
Nice Mutlu Doğum günleri dilerim..

Sevgiyle.. ?

Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

 

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 22 Şubat 2022

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here