23 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

23 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Sağanak Yağışlı 20/29 Derece

Nem; % 58/95

Rüzgar; 22 KM/SAAT

Bölgelerde Durum
Bölgelerimizde Hava
Marmara Parçalı bulutlu, Trakya kesimi ile Çanakkale çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ege Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.
İç Anadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, Zonguldak, Bartın, Kastamonu ve Karabük çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Giresun, gece saatlerinde Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Doğu Anadolu Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey kesimleri ile Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yarın (perşembe) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Güney Doğu Anadolu Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Denizlerimizde Durum

 
Genel Durum Fırtına beklenmiyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatı, zamanla batısı kuzeydoğudan, Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatı, zamanla doğusu güneydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Ege Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzedoğu, güneyi kuzeybatıdan 3 ila 5, ilk saatlerde güneyi 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, ilk saatlerde güneyi 2,5m, Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, batısı 2,5m, Görüş: İyi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here