Özdağ Soylu’ya gitti; Polis durdurdu!

0

Özdağ Soylu’ya gitti; Polis durdurdu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşanan polemik sonrası bakanlığa yürümek isteyen Özdağ, polis tarafından durduruldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Erkeksen oraya gel” diyerek saat 11.00’da İçişleri Bakanlığı önüne geleceğini duyuran Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bakanlığa hareket etti ancak polis engeline takıldı.

Özdağ, Soylu’ya seslenerek, “Korkak herif, kapının önüne gel. Televizyona çıkıp benim aileme küfretmek senin haddine mi? Sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin” dedi. Özdağ, “Ben TBMM üyesiyim, bir partinin milletvekiliyim. İçişleri Bakanlığı buradan 100 metre ileride. İçişleri Bakanlığı önüne gidemeyeceğimi söylüyorsunuz. Biz 8 milyon insanı 1 sene içerisinde tarihin en büyük geriye dönüş projesi ile vatanlarına yollayacağız diyoruz. Bu politikamız hem sarı muhalefetin hem de sarayın dengesini bozdu. Gördünüz, Erdoğan, 1 ay içerisinde yollamayacağım noktasından 1 milyon kişiyi yollayacağım noktasına geldi. Bizi psikolojik baskı altına almaya çalışıyorlar ama biz bu tuzağa düşmeyiz. Soylu’nun bana yaptığı hakaret operasyon fişeğidir. Bugün İçişleri Bakanlığı önüne geleceğimi söyledim ve tek başıma geliyorum. Ümit Özdağ’dan bu kadar mı korkuyorsun? Teröristlerin peşine takacağın adamı benim peşime takmadın mı? Bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya özür dilersin ya da bu iş devam eder” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here