📽️Bu nasıl insan? Sokak kedisine keserle saldırdı!

0

İnsanlık dışı olay İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşandı.

İzmir’in Bayraklı ilçesi 592/13’üncü Sokak 4 numara önünde 3 Aralık’ta, evli, 2 çocuk babası emekli işçi Dursun U., mahallelinin beslediği sokak kedilerinden birine yol kenarında mama yerken keserle saldırdı.

Hayvanseverlerin şikayeti üzerine polis merkezine götürülen Dursun U.’nun ifadesinde, hakkındaki suçlamaları reddedip, “Keseri kediye vurmak için sallamadım. Korkutup oradan uzaklaştırmak için yaptım” dediği öğrenildi. Dursun U., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Dursun U.’nun kediye keserle vurduğu o anların, yakındaki binanın güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, karşı kaldırımda oturan Dursun U.’nun, mama yemeye gelen kedinin yanına yaklaşıp, keserle vurması yer alıyor.

Mahalleli, yaralı kediyi veterinere götürdü. Hayati tehlikesi bulunmayan kedinin yürüme güçlüğü çektiği belirtildi.
Motosikletli kurye Ahmet Köse (30), konuyla ilgili “Sokaktaki can dostları besliyoruz. Kedileri sevmeyen komşularımızdan birisi, kaldırımdaki kedinin yanına gidip, elinde keserle hayvana vuruyor. Kedi arka bacağından sakatlanmış. Sekerek, yürüyebiliyor. İyileşmesi ne kadar sürer bilemiyoruz. Ayrıca bundan önce, yakınımızdaki derede de ölü yavru kediler buldum. Şüphelendiğimiz kişi de oldu. Ama kanıtımız yok. Sonra bu görüntü geldi elimize. Avukat bir arkadaşımız aracılığıyla polis merkezine şikayetçi olup, savcılığa suç duyurusunda bulunduk” dedi.