Amazon Prime’dan izlenmeye değer seçkiler…

0

Amazon Prime’dan izlenmeye değer seçkiler…

“MARADONA UĞURLU HAYAL”

Efsanevi futbolcu Diego Armando Maradona`nın hayatının anlatıldığı “Maradona Uğurlu Hayal” adlı dizinin yönetmen koltuğunda Alejandro Aimetta, Roger Gual ve Edoardo De Angelis oturmaktadır. Dizinin başrollerinde Juan Palomino, Nazareno Casero, Nicolas Goldschmidt yardımcı oyuncu kadrosunda ise julieta Cardinali, Leonardo Sbaraglia, Mercedes Moran, Dario Grandinetti ve Pepe Monje yeralmaktadır. Yapım yılı 2021 olan dizinin belgesel tarzında değil de drama tarzında olması izleme keyfini arttırıyor.

“YA HEP YA HİÇ: JUVENTUS”

Juventus taraftarları ve futbolseverler için harika bir belgesel “Ya Hep Ya Hiç: Juventus”…
Yapım yılı 2021 olan belgeselin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Zafer ve mağlubiyetlerle dolu olan Ya Hep Ya Hiç, gezegenin en iyi futbol kulüplerinden biri olan Juventus`u, tarihe geçen bir değişim sezonunu konu alıyor. Ronaldo ve futbol dünyasının en büyük isimlerinden bazılarıyla özel ve eşi görülmemiş sahneler içeren perde arkasında olanlar ve şampiyona mücadelesi, sizi sonuna kadar koltuğunuza bağlayacak.

“ZAMAN ÇARKI”

Yapım yılı 2021 olan “Zaman Çarkı” adlı dizi Dram, Macera, Aksiyon türündedir. Başrollerinde Rosamund Pike ve Daniel Henney yeralmaktadır. Destansı bir fantezi dünyasında geçen Zamanın Çarkı`nda, Aes Sedai adında sadece kadınların üye olduğu muazzam güçlü bir birliğin üyesi olan Moiraine`in (Rosamund Pike) Two Rivers adında küçük bir kasabaya gelişini izliyoruz.

“DOKUZ KUSURSUZ YABANCI” Nicole Kidman

Yapım yılı 2021 olan “Dokuz Kusursuz Yabancı” Dram türündedir. Başrollerinde Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Michael Shannon Yardımcı oyuncu kadrosunda ise Luke Evans, Regina Hall, Bobby Cannavale, Asher Keddie, Samara Weaving yeralmaktadır. “Dokuz Kusursuz Yabancı”, tamamen dönüşüm vadeden ve gizemli sağlıklı yaşam merkezi olan Sukün Evi’ne gelen birbirinden farklı dokuz kişiyi ele alıyor. Misafirler, onları iyileştirmek için her şeyi yapacak olan esrarengiz Maşa’nın büyüsüne kapılırlar. Ancak günler ilerledikçe, Maşa’nın alışılmışın dışında yöntemleri, bu yanıcı grubu sınırların ötesine itmekle tehdit eder.

“PINK: HAYATTAN ÖĞRENDİKLERİM”

Yapım yılı 2021 olan belgeselde, 2019 “Beautiful Trauma” dünya turnesi kapsamındaki Wembley Stadındaki ilk konsere kadar, ailesi ile yollarda geçen bir hayat arasında denge kurmaya çalışan Pink’in sahne arkasında yaşadıklarına bir bakış sunuluyor.

Canberk TURAN/Yazar-Yönetmen
Twitter: @canbturan
Instagram: @canberk_tu

 

Canberk TURAN /kentekrani

Youtube Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 04 Aralık 2021

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here