Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na enerji yanıtı: Enerjide Avrupa ne alemde, dünya ne alemde. Adamlar şu anda benzin bulamıyor.

0

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na enerji yanıtı: Enerjide Avrupa ne alemde, dünya ne alemde. Adamlar şu anda benzin bulamıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun enerji fiyatlarıyla ilgili çıkışına tepki göstererek, “İzlemiyor musun televizyonları? Enerjide Avrupa ne alemde, dünya ne alemde görmüyor musun?” diye sordu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında kameralar karşısına geçerek gündemi değerlendirdi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun enerji fiyatlarıyla ilgili yaptığı açıklamalara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyadan bazı örnekleri hatırlattı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünyada olan bitenden bihaber kaldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri’ne gelişmeleri takip etmesini önerdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili şunları söyledi; “Bu zat önceki gün enerji fiyatlarını da diline dolamıştı. Avrupa başta olmak üzere dünyanın bir dört bir yanında enerji fiyatlarının 2 katından 5 katına kadar arttığı dönemde biz vatandaşımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapıyoruz Bay Kemal…

Sen nerede dolaştığının farkında değilsin. İzlemiyor musun televizyonları? Enerjide Avrupa ne alemde, dünya ne alemde.. Görmüyor musun? Adamlar şu anda benzin bulamıyor benzin. Bunları görmüyor musun?

Amerika başta olmak üzere Almanya, İngiltere akaryakıtta adeta müflis durumda.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here