Güneş Aslan burcunda! 

0
Güneş Aslan burcunda! 
Onlar için hayat yaşamaya değerdir.
Dışa dönük, insan canlısı Aslan’lar sıcak kalpli, eğlenceli insanlardır. Kendine güvenen, mağrur, yaşam enerjisi ile dolu, aşırı gururludurlar. Aynı zamanda pohpohlanmaktan pek mutlu olurlar. Bunu ne kadar çok yaparsanız o kadar istismar edebilirsiniz.
Açık sözlü, içinde sır ve giz taşımayan Aslan’lar çoğunlukla dürüsttürler. O yüzdendir ki  bu tür oyunlarla karşılaştıklarında büyük hayal kırıklığı yaşayabilirler.
Biraz savurganlıkları, tatlı tembellikleri, keyfe düşkünlükleri vardır elbette.
Tabi hediye konusunda  onları  mutlu etmek o kadar kolay olmayabilir.
Pahalı, gösterişli ürünleri severler. Kalplerini ısıtacak güzel sözlerle onları kandırabilir, bol sayıda çiçekle gönlünü hoş edebilirsiniz. Biraz bozulsa da renk vermez merak etmeyin.
Marka parfümler, takılar, niş mücevherler, canlı tonlar, kırmızı ya da siyah transparan giysiler,  orijinal bir tablo, hoş abajurlar, avizeler (banyo/mutfak) şık kol düğmeleri, kaliteli bir viski, deri büro aksesuarları, seyahat çantaları onları mutlu edebilir.
Göz alıcı, klas değişik dekoratif home ürünlerden etkileneceklerdir.
Tiyatro, çeşitli sanatsal etkinlikler, bir kadeh şarap eşliğinde sinema seyri mesela.
Yaşam enerjisinin düşük olduğu stresli, kaygılı ortamlar aman, sakın ola!
Hoş, konforlu, albenisi olan bir tatil paketi şu  günlerde uygun olabilir. (23 Agustos) dönemine kadar…
Aslan’ları o kadar hafife almayalım lütfen.
Onlar yoksa içten bir kahkaha,  yaşam enerjisi, neşesi, motivasyon yoktur emin olun.
Evet biraz egosantrik olabilirler ancak hesaplı, sinsi ve kurnaz değillerdir.
23 Ağustos’a kadar sıcacık Güneş enerjisi ile 1 ay süresince vizyon ve cesaret, monotonluk/ sıradanlıktan uzaklaşma şansı başlıyor.
Kişisel hayatlarımızda gurur, benmerkezci yaklaşımlar, ego’ nun öne çıkacağı tutumlar  gündemde olabilir.
Aşırı cesaret, gözü karalık türlü riskleri içinde barındıracak olsa da her şeye rağmen yaşam enerjimizin yükseldiği bu dönemde daha ziyade içimizdeki çocuğu mutlu eden eylemlere, sıcak/sevgi dolu ortamlara yer açarak, kalbimizi ısıtan kişilerle bir araya gelerek sosyal yaşama katilabiliriz.
Ayrıca, düğünlerin, özel hayata dair  kararların, törenlerin, kutlamaların bolca yasandığı hareketli ay olarak yaşanabilir Ağustos…
Eğlenmek, gezmek, sosyalleşmek, kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak, çocuklarla ilgili mutluluklara odaklanmak yanında yaratıcı konular, sanatsal açıdan göze çarpan çalışmalara, hobilere yönelebiliriz.  Gevşemek, tembellik etmek, keyifli, tatiller, hoş ortamlar cezbedici olacaktır.
Spekülatif konular/borsa, altın, çeşitli yatırım araçları, fonlar ve kişisel yatırımlar alanında risklere çok dikkat.  Ayrıca şu dönem aşk, keyif gezegeni Venüs  Başak burcunda,  Mars’ta o bölgeye  ilerlerken yaşamın tadını kaygısızca çıkarmaktan ziyade ölçülü, işe yarar olmak, üretmek, mantıklı hareket edilmesi gereken sartlar da kaçınılmaz görünüyor.
Nice mutlu, sağlıklı, keyifli yaş’lara sevgili Aslan’lar. ❤
Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

 

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 24 Temmuz 2021

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here