“Yengeç’lerin doğum gününü sakın ola unutmayın  çok kırılır, incinir hatta size küsebilir…” 

0

“Yengeç’lerin doğum gününü sakın ola unutmayın  çok kırılır, incinir hatta size küsebilir…” 

Merhabalar..♋
??
Sevgili Yengeç’lerin doğum gününü kutluyorum.
21 Haziran/22 Temmuz arasında Güneş Yengeç burcunda…
Hepimizin çevresinde eş, dost, sevgili/ sevdiğimiz, anne, baba, kardeş ya da arkadaş olarak birçok Yengeç vardır eminim.
Bu döneme dair duygusal paylaşımları güçlendirmek, diğerlerini mutlu  etmek, paylaşmak için sebepler yaratabiliriz.
Pek çok şeyi duygularla algılayan hassas ve romantik Yengeç’leri mutlu etmenin yolları çok zor değil aslında.
Bir Aslan’a hediye seçerken zorlanabilir bütçemizi aşan seçimlere yönelebiliriz, seçici Terazi’ler için çok sofistike seçenekler arasında yorulabiliriz, Oğlak’lar için ağırlığı olan ciddi hediye seçimleri bizi uğraştırabilir,  Yay’lara keyifli bir yolculuk hediye edemediğimize üzülsek bile onlar tatlı bir piknikle mutlu olabilirler, Kova’nın sıra dışı zevklerini anlamak isterken pop olmayan tercihlerini keşfedebiliriz, Balıklara  ne alınırsa alınsın mutlu olacaklarını biliriz işimiz kolaylaşır. Koç’lara  heyecan ve macera duygusu yaratacak birçok seçenek bulurken kırmızı bir kasket yetebilir, Boğalar huzurlu bir ortamda şarap eşliğinde leziz yemeklere fit olabilirler. İkizler ise sorun yaratmaz birkaç kitap yeni bir cep tel ile yetinir.  Akrep’ler içinse cezbedici, çekici ve kafa karıştıran ürünler bulmak zor olmaz..
Mütevazi, sade küçük şeylerden mutlu olmayı bilendir Yengeçler: Hiçbir şey yapılamıyor ise içten bir ‘alo’ ile kutladığınızda gönlü hoş olacaktır, sıcacık sarılın sevgi dolu öpücükler kondurun yanağına.  Sakın ola unutmayın doğduğu günü çok kırılır, incinir hatta size küsebilir…
Onunla birlikte olduğunuz fotoğraf şık bir çerçevede sunulabilir özel bir yeri varsa hayatınızda
Ortak bir Albüm hazırlanabilir deli olurlar anılara yolculuğa çıkarlar
Kokulu ve şık donatılmış süslü mumlar, mumluklar, romantik objeler, gümüş ayna; evlerine düşkün olan Yengeç’lere dekoratif ürünler, biblolar…
Mutfaklarına dair her çeşit ürün, şirin yastıklar bütçeniz uygunsa özel dokuma bir kilim…
Pastel tonlarda şık ve baby iç giysiler/çamaşırlar/gecelik, ponponlu terlik, şal…
Pudra/deniz kokulu fresh parfümler, güzellik ürünleri… ile
Takılar, aksesuarlar, buket/saksı da çiçek yanında oyuncak bir hayvana bile bayılacaktır sevgiliniz, yürekleri ısınacaktır; emin olun.
Erkek Yengeç’lere; Cüzdan, Fotoğraf makinesi, Cd seti, terlik, gömlek çeşitli giysiler, objeler, tablo, çalışma masası için abajur, vintage telefon, mutfak delisi olan olanlara yine çeşitli gereçler işlerine yarayacak hoşlarına gidecektir.
Çocuğunuz Yengeç ise: Kendilerini Alis Harikalar Diyarında hissedecekleri minik bir öpücük, sıcacık  sarılmanız, kucaklamanız, sevginizi kulağına fısıldamanız yetecektir büyük ihtimalle..
Cicili bicili giysiler, saç aksesuarları, bebekler, çeşitli hikaye kitapları, minik diğer tatlı canlıların  oyuncak figürleri, annelik edebileceği bakabileceği saksıda çiçek bile keyifli duygular yaşatacaktır. Anı defteri ve günlük tutabileceği ürünler, boyama setleri ile buluşturabilirsiniz minikleri. Çocuğunuzun resminin olduğu mutfak önlüğü yaptırılabilir. Harika bir hediye olacaktır yıllarca saklayacaktır. Delice bir çikolata kutusunu fiyonkları, incili süslemelerini unutmayalım lütfen.
Tatil sezonu başlamışken denizi/kumu çağrıştıran ürünler, gözlükler, çeşitli deniz/havuz/oyun setleri, mavi ve yeşil’in tüm tonlarını taşıyan ürünlere büyülenecektir. Çocuk tiyatrosu organize edebilir ya da arkadaşlarını eve davet ederek şeker gibi partiyi tatlı bir anı olarak yerleştiriverin minik kalbine.
Yetişkinler için ailenin bir araya geldiği huzurlu yemek sofraları bile tüm Yengeç’leri tek başına mutlu etmeye yeter de artar aslında..
Büyüklerimizi evimizde ağırlayabilir bu vesile ile hasret giderirken anılara, geçmişe, çocukluğumuza geri dönmenin hazzını özel günümüzü onlarla paylaşabiliriz…
Sevgiler?
Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

 

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 21 Haziran 2021

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here