İkizler burcunda Güneş Tutulması

0
İkizler burcunda Güneş Tutulması.

“Teknoloji, iletişim ve bilgisayar bağlantılarında olası terslikleri dikkate almak,  özellikle verilerimizde korunaklı olmamız gerek.”
İkizler burcunda Güneş Tutulmasi/Yeni ay  (19 drc-47 dk)10 Haziran  2021 Persembe günü 13:54 de doğuyor.
Yeni  başlangıçlar,  yeni adımlar dönemi  olarak düşünürsek;  Genel anlamda eğitim,  öğretim, iletişim, haberleşme trafiği, kardeşler, yakın çevre,  yolculuklar,  anlaşmalar, sosyal medya, çeşitli iletişim kanalları, pazarlama,  satış/ticari konular üzerinden çeşitli gelişmelerin öne  çıkacağını söyleyebiliriz.
Kişisel hayatlarda daha fazla merak, hareket, öğrenme, araştırma, bilginin peşinden koşma, başkalarıyla  paylaşma anlamında hareketli bir dönem ayrıca.
Merak, Ikizler’in en başlıca özelliği olduğuna  göre; hayatımızın şu  döneminde enerjimizi yapıcı kullanmak, zihnen bir konuya odaklanmak için  esnek ve dikkatli olmamız gerekecek.
İstikrar sağlamanın kolay olmadığı koşullar Merkür/retro etkisi eklendiğinde karışıklık, bilgi kirliliği, dedikodu, doğru ile yanlışı ayırt etmekte zorlanma, düşüncelerde bulanık etkilere,  belirsizliklere açıklık verebilir.
Teknoloji, iletişim ve bilgisayar bağlantılarında olası terslikleri dikkate almak,  özellikle verilerimizde korunaklı olmamız gerek.
Yanlış haberler, iletişimde yanılgılar, yazışmalarda hatalar olabilir.
Merkür’yen tutulmanın birtakım kontratları, pazarlıkları, anlaşmaları anlatan yanında ise satır aralarını, ince detayları yeniden gözden geçirmek icin uyarıcı.
Yine geçmişle ilgili konular, durumlar üzerinde yeni bir muhasebe yapmak, üzerinde çalışmak, gözden geçirmek için fırsat olarak düşünebiliriz.
Çeşitli hataları görmek, eksikleri tamamlama ihtiyacı doğabilir.
Elektronik postalarımız, telefon trafiğimiz, seyahat planlarımız, derslerin, sınavların gözden geçirilmesi, hazırlıkları, ticari mevzular anlamında bazı karmaşalardan en az sorunla çıkmak  elimizde.
Ay/Merkür kavuşumu özelllikle taşınma, yer değişikliğine dair konulara vurgu yapabilir, kendi fikirlerimizi, hatalarımızı düzeltmek anlamında destekleyici olabilir.
Yükselen Terazi olan Yeni ay haritasında ilişkiler, ortaklı konular elbette ön planda olacak gibi.
Kariyer, aile bağlantılı temalar da iç içe geçebilir, hassasiyetler artabilir.
Yeni ay/Işık’ların Neptün’e  karesi yanıltıcı, dağıtan, karmaşa yaratan, hatalara sürükleyen olasılığı dikkate alınabilmeli, ısrarcı olmaktan kaçınılmalı.
Elimizde yeni bir değerlendirme yapma opsiyonu olabilmeli, objektif olmaya gayret etmeliyiz.
Bu dönem düşüncelerin, inançların, fikirlerin önemi artarken çok sayıda fikir arasında dağılma riski olabilir.
Önünü göremediğimiz planlarda ya da hayati konularda, önemli girişimlerde acele karar almaktan imtina edilmeli.
Satürn bağlantısı ise, somut düşünme becerisinin, bir amaca, gayeye ilerlerken organize olmak, disiplinli hareket etmek adına desteğini veriyor.
Amaçlar, hırslar, eğitsel konular, projeler, kendimizi ifade etmek istediğimiz türlü konularda, kariyer hedeflerinde elle tutulur planlara odaklanma olanağı verecektir.
Genişleyen imkanlar, fırsatlar, gruplar, sınırları aşma, yeni ufuklar arama isteği vurgulu olacaktır bu dönemde.
Düşünce dünyamızı geliştirmek  önemli bir yer tutacaktır. Yeter ki, sabırsızlık, sadece şansa güvenme halinin  birtakım eksiklikler getirebilecegini bilelim.
Bu ay, ”Saturn/Uranus” karesi kesinleşirken yenilenmesi gereken kosullarin getirdigi gerginlik, baskı da ekstra önemli 24 Haziran sürecine dek.
Ülkemiz haritasinda ise 12. evde gerçekleşecek tutulma ile üstü örtülü  konuların getireceği  skandallar, gizli konuların ortalığa  saçılması, konuşulur olması, türlü söylentiler, elde olmayan kontrolden çıkmış durumlar, yanıltıcı boyutu, gizli faaliyetlerin getirebileceği karışıklıkların  zincirleme şekilde ortaya çıkabileceğini gösteriyor.
Özellikle uluslararası konular, ilişkiler, diplomasi, eğitim, üniversiteleri ilgilendiren çeşitli gelişmeler gündemi meşgul edebilir. Biz’ler haritalarımızda Ikizler burcunun yer aldığı ”yaşam alanında'” yeni adımlar atmak, kararlar almak adına hareketli bir süreçte olacağız.  Görüşmek dilegi ile, sevgiler.
Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

 

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 10 Haziran 2021

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here