Astro-2021

0
LibraAstroloji
Astro-2021

Koç Burcu Yükselen Koç: 

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte, Satürn Kova seyri ile hayat amaçlarınız bir hayli değişecek. Her şeyden önce sizi işbirliğine, dayanışma içinde kalmaya itecek testler gündeme gelebilir. Grup bilinci, toplumu içine alan kolektif çalışmalar, gerek kişisel ilişkilerde gerekse iş hayatında önceliğiniz olmaya aday. Sizin gelecekten beklentileriniz, idealleriniz, umutlarınız yönünde ilerlemek adına katılımcı bir ruh ile hareket etmeye itileceksiniz. Arkadaşlıklar, sosyal dayanışma, takım çalışmaları, toplum/iş yararına olabilecek ortak bir proje, ekip ruhu içinde olmanız gereken konular içinde yer alınabilir. Sadece kendiniz için değil başkaları içinde çok şey yaparken, kendinizden beklentilerinizi tazelemeniz gerekecek. İş amaçlı ekip çalışmaları, işten beklenen kazançlar, belki annenin maddi kaynakları adına çeşitli imkanlar içinden geçilebilir. Geçmişten bu yana içinde bulunduğunuz grup, arkadaş bağlantılı kişilerle yollar ayrılabilir. Gelecek yönünde planlarınız, sosyal dinamikler, çevresel faktörler adına iyimserlik, disiplin kol kola olmak şartı ile önemli adımlara yol alma şansı başlıyor. Özellikle 21 Aralık 2020 süreci Jüpiter/Satürn kavuşumu yukarıdaki senaryolarda önemli değişimlere yol alacağınız uzun soluklu sürecin habercisi olarak görünüyor.

Jüpiter’in aynı alanda bulunması ise genişleyen, şans getiren, sizi pozitif yönde destekleyen şartları ilerletmenize pozitif etkileyecek. Yeni gruplar, sosyal çevrede genişleme, güçlü kişilerden destek, geleceğe dönük planlarınızda yeni isteklerle yola devam etme olanağı verecektir. İşten gelen kazançlar, arkadaşlarla yapılacak işler gündeme gelebilir.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 12.ev geçişi ile; kısa süreliğine iç dünyanızda huzur, ruhsal alanda gelişme açık olmanın dinginliği içine olunacak. Psikolojik anlamda kendinizi akışa bırakmak, geçmişin zorluklarından, izlerinden sıyrılmak için neler yapabileceğinizi daha iyi hissedeceksiniz. Özellikle alışkanlıkları, bağımlılıkları bırakmak için harika destekler alınabilir. 28 Temmuz sonrası yıl sonuna kadar Jüpiter Kova seyrine yeniden başlarken yıl sonu itibari ile Jüpiter yeniden 12. ev seyrine devam edecek, sizi koruyan, gizli şanslar getiren iyileştirici, koruyucu temalar yanınızda olacak.

Yılın son dönemi 18 Aralık/29 Ocak 2022 sürecinde Venüs Retro Oğlak burcunda: 

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri ve anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle ilişkilerde, aşkta, finansal konularda, yatırımlara dair türlü planları, çeşitli beklemeleri ya da karışıklıkları doğru yönetmek gerekecek. Size daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. 10.evinizde olması nedeni ile kariyer hayatı, amaçlar, otoriteler, mesleki konular, iş hedeflerinde sizleri daha tutarlı hareket etmeye iteceği söylenebilir. İş hayatında atamalar, görev değişiklikleri, iş görüşmeleri, ortaklı bir iş konusunda veya işte kadınlarla ilişkiler adına serinkanlı olmakta fayda var.

Boğa Yükselen Boğa: 

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte, Satürn Kova 10.ev seyri ile kariyere yönelik hedefi olanlar adına değerli bir dönem olacaktır. Amaçlar, hırslar, kariyer planlarını içine alacak şekilde gelişirken istikrar, kalıcılık aradığınız iş hayatında yeniliklere yol alma, bu çıkışı en olumlu şekilde değerlendirme vakti. Özellikle son birkaç yıldır kendinizi yenilediğiniz, bir takım dersler aldığınız, geliştirdiğiniz, eğitim belki profesyonel iş hayatına yönelik çabaları başka bir mecraya taşıma süreci olabilir. Kariyerde görev değişiklikleri olabileceği gibi başka bir meslek amaçlar arasında yerini alabilir. Hayat amaçlarınız, kariyer planlarınız adına en tepe noktasına ulaşmışken burada bir miktar baskı, stres altında ya da yön arayışı içinde hareket edilmesi olası. Yurt dışı bağlantılı hedefler, hukuk, akademik ya da iş amaçlı plan/projeler adına kontrollü olmak şartı ile bazı adımlar, değişiklikler üzerinden size sorumluluk getirecek. Uzaklar, eğitsel bir atak, başarı beklediğiniz bir konu, akademik bir unvan, yurt dışı temasları/hedefleri güçlendirmek adına genişleyen imkanlar mümkün.

Jüpiter’in aynı alanda bulunması ise genişleyen, şans getiren, sizi pozitif yönde destekleyen şartları ilerletmeniz adına yanınızda. Güçlü kişilerden destek, aktif iş hayatında genişleme, görev değişiklikleri, atamalar, iş kurma planları olanlar adına olumlu bir hava esecektir Eşin ailesi adına çeşitli gelişmeler olabilir. İşin yurt dışı bağlantısı, maddi, manevi imkanlar, aile, anne, babaya dair konular da öne çıkabilir.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 11.ev geçişi ile çalışma hayatı olanlar sosyal, iş çevresinden gelecek maddi desteklere açıklar. Ortak bir iş/ürün çalışmasının ortaya konması, arkadaşlardan gelecek fırsatlar, umutlarınızda desteklendiğinizi göreceğiniz oluşumlar öne çıkabilir. Yeni bir sosyal çevreye giriş, anneden beklenen maddi desteklere açık olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın hayatında olumlu gelişmeler, daha farklı çevrelerde yer alma olanağı bulabilirsiniz. Yıl sonu itibari ile Jüpiter Balık seyrine tekrar bu alanda yeniden başlarken yukarıdaki konularda önünüzü açan gelişmeleri çok daha verimli yöneteceğiniz söylenebilir.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri ve anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle ilişkilerde, aşkta, finansal konularda, yatırımlara dair türlü planları, çeşitli beklemeleri ya da karışıklıkları doğru yönetmek gerekecek. Size daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. Retro yapacağı süreçte öncelikle yurt dışı ilişkilerde, yabancılar, hukuki konular, tez, sınav çalışmaları  adına dikkatli olunmalı. Ticari konular, iş, kazanç yaratmak istediğiniz projeleri kontrollü ilerletmek durumunda kalabilirsiniz. Özellikle yolculuk planları, yurt dışı ilintili konuları, yakın, uzak çevre ilişkileri, eğitsel hedefler adına daha temkini olmak gerekecek. Yasal süreci olanlar birtakım beklemelere maruz kalabilir.

İkizler Yükselen İkizler: 

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte Satürn Kova seyri ile özellikle üniversite hayatına odaklı olanlar son derece kalıcı, uzun vadeyi içine alan girişimler, akademik bir nosyon, üniversitelerle alakalı konular içinde yer alabilirler. Genel olarak hayata bakışın, yaşam felsefesinin yeniden gözden geçireceği, ufukların tazeleneceği, başkalarından çok farklı şeyler öğrenileceği söylenebilir. Mesela bu bir lisan eğitimi olabilir. Uzun zamandır bekleyen bir eğitim planı ya da yurt dışında farklı bir konuda uzmanlaşmak adına  girişimler yapılabilir. Aynı şekilde yurt dışı ticari işlerde yeni bağlantılar, uzaklara yönelik iş hedefleri olanlar için fırsatlar söz konusu. Genel anlamda akademik planları olanların, üniversite hayatında, kariyerde, yabancılarla alakalı türlü yeniliklere yol almaları mümkün. Bir süreliğine yurt dışı yerleşim konuları gündeme gelebilir. İşle, kariyerle alakalı uzun yolculuklar, tez hazırlıkları, akademik bir unvan için çalışmak, medya bağlantılı konulara yer açılması olası. Yasal konular, yurt dışı çeşitli projeler, getireceği yolculukların gündeme gelmesi mümkün.

Jüpiter’in aynı alanda bulunması ise genişleyen, şans getiren, sizi pozitif yönde destekleyen şartları ilerletmenizin önünü açacak. Güçlü kişilerden destek, işin yurt dışı bağlantısı, ticari, eğitsel, akademik, uzaklarla alakalı türlü planlarda çeşitli imkanlara yakın olunacak bir dönem. Yolculukların, yeni deneyimlerin, yabancılarla ilgili her türlü konunun getireceği olanaklar olasılık dahilinde.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 10.ev geçişi ile; kariyer, mesleki hedefler, ast, üst ilişkileri, atamalar, kimileri adına emeklilik sürecine işaret edebilir. Güçlü kişilerden gelecek destek mesleki itibarınızı, başarılarınızı, kazanımlarınızı büyütmenize zemin hazırlayacaktır. İş hayatında, amaçlarda ne yöne gideceğiniz konusunda ufkunuz genişleyecektir. Yıl sonu itibari ile Jüpiter’in yeniden Balık burcuna geçmesi ile yukarıdaki konularda önünüzü açan gelişmelerle 2022 yılında yeniden start verileceği dönem olacaktır.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri ve anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle ilişkilerde, aşkta, finansal konularda, yatırımlara dair türlü planları, çeşitli beklemeleri ya da karışıklıkları doğru yönetmek gerekecek. Size daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. 8.evinizde yaşanacak bu süreç öncelikle aşkta, sevgi ilişkilerinde parasal konular, kazançlar, yatırımlar, beklenen anlaşmalarda dikkatli olmanız konusunda uyarıcı zamanlar. Eş, iş ortaklı kazanımlar, ortak bir yatırım, alım, satım konusu, bankalarla olan yanı, kredi kararları, burs, miras meselesi hakkında bazı beklemeler, sorgulanması gereken durumlar yaşanabilir.

Yengeç Yükselen Yengeç: 

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte Satürn ortaklıkların parasal boyutu, eş ya da iş bağlantılı bir paylaşım, miras, boşanma, nafaka, burslar, işe dair maddi yükler olmak üzere çeşitli sorunları veya hedefleri yapılandırma süreci olabilir. Mantıklı davranarak bu alanın yüklerinden özgürleşme zamanı olarak düşünürsek duygusal ve psikolojik açıdan yenileme, arınma şansı şeklinde kullanabilirsiniz. Yeni yatırımlar maddi olabileceği gibi derin araştırmaların, bilgi odaklı her türlü konunun iş yaşamınıza yönelik boyutu da önemli olacaktır. Mirasla alakalı durumlar ortaya çıkabilir.

Jüpiter’in aynı alanda olması finansal açıdan destekler, aile veya iş bağlantılı kazanç, yatırım, burs anlamında çeşitli imkanlara açıklık vermekte. Olası krizleri aşma gücü de verecektir. Nafaka, dış dünyadan beklenen finansal kazanımlar, varsa sağlıkta şifa arayışı, ortak bir alım, satım meselesi öne çıkabilir.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 9.ev geçişi ile kısa bir süreliğine uzaklarla ilgili konularda ilk işaretlerini verecektir. Hazırlık yaptığınız yurt dışı bir gezi, lisan eğitimi, akademik bir çalışma, üniversitelerle alakalı konular öncelikler arasında yer alabilir. Diğer yandan yurt dışına dair iş, ticaret bağlantıları olanlar adına olumlu yönde gelişecek adımlar söz konusu. İş adına yapılacak seyahatler gündemin diğer başlıkları olabilir. Kimileri için ilk yurt dışı seyahatin heyecanı yaşanırken kimileri de üniversiteye başlama sürecinin, akademik bir planın, sınavların, eğitimlerin öncelikler arasında yer alması mümkün. Keyfe keder yolculuklar, öğretiler, hiç görmedikleri yerlere, bilmedikleri konulara ilgi artacaktır. Yeni kişilerle bir araya gelmek, ufkunuzu geliştirecek ortamlara girmek olanak dahilinde. Yıl sonu itibari ile tekrar Jüpiter Balık geçişi ile yukarıdaki konularda önünüzü açan gelişmelere yeniden start verileceği dönem olacaktır.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri ve anlaşmaları sembolize eden Venüs Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle ilişkilerde, aşkta, finansal konularda, yatırımlara dair türlü planları, çeşitli beklemeleri ya da karışıklıkları doğru yönetmek gerekecek. Size daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. Özel hayata dair kararlar, evlilik, kontratlar, uzlaşma gerektiren durumlar, iş ortaklıkları, özel hayatın sorunlarını irdeleme, eşle olan bağlar, hukuksal konular ve eşi ilgilendiren çeşitli stresler öne çıkabilir.

Aslan Yükselen Aslan:  

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte Satürn Kova seyri ile güçlenerek ilerleme sürecine giriliyor. Ancak tek başınıza, ego’nuzu yanınıza alarak sizi bağlayan her durumu yönetme şansınız yok yazık ki. Toplumla ilişkiler, özel hayat, evlilik, profesyonel iş hayatı, ortaklı konular mantık çerçevesinde yeniden yapılanmaya itecektir. Dış dünya ile ilişkileri yeniden dizayn etmek, çeşitli engelleri aşmaya çaba göstermek, sabırlı olmak, beklemeleri göze almak kaçınılmaz olacak. Yeni iş ortaklıkları kurulabilir, çok yakın arkadaşlarla yapılacak işler, medya, grup bağlantılı yanı öne çıkabilir. Uzun süredir yolunda gitmeyen, yıpranan ilişki/evlilik bağlarının sorgulanması, haritaya bağlı olarak ayrılık olasılıkları mümkün. Sorunsuz ilişkilerin evlilik aşamasına taşınması olası. Esas senaryo iş ve özel hayatı daha rayında ilerletmek, yeniliklere açık olmak destekleri beraberinde getirecektir. En önemli silahınız ise mantıklı bir çizgide durmayı öğrenmek olacak

Jüpiter’in aynı alanda bulunuyor olması türlü sınırlamalara rağmen öncelikle kariyerde desteklerin genişleyeceğine işaret ediyor. Kontrollü, istikrarlı ilerlemenize yol açacak iş ilişkileri, ortaklı bir konu, hukuki bir mesele, özel hayata ilişkin imkanlar, kararlar adına olumlu bir yerleşim olacaktır.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 8.ev geçişi ile; finansal konularda şansa açık dönemin ilk sinyalleri başlıyor. Ortaklaşa para konuları, miras, bankalarla ilgili yanı, dış dünyadan, eşten, ortaktan gelecek finansal bir destek yola çıkmış olabilir. Borç yükü olanların bu yönde adımları, dış dünyadan gelecek finansal fırsatlar, yatırım olanakları, eşin, ortağın kazançlarında artış veya bir miras, ortaklı bir paylaşım konusu öne çıkabilir. Bankalar, krediler, ödemeler türünde finansal sıkıntılara çözüm bulma gayretine girişilebilir. Yıl sonu itibari Jüpiter’in tekrar Balık burcuna geçişi ile yukarıdaki konularda önünüzü açan gelişmeler, avantajlar sizleri bekliyor.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri ve anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle sevgide, aşkta sosyal ilişkiler ve maddi konularda daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. 6.evinizdeki retro ile günlük hayatı, rutin düzeni, sağlığı ilgilendiren boyutu önemsenmeli. Derlenip toparlanmak, iş ilişkilerini akılcı yönetmek konusunda uğraşlar dikkat çekecek. Sorumluluklar artarken, iş ortamına, çalışma arkadaşlarına yönelik sorunlara yol açacak şartlar, olası eleman değişiklikleri, hizmet aldığınız kişilerle alakalı durumlar odak noktanız olacak. Ticari konular, iş, kazanç yaratmak istediğiniz projelerde mantıklı olmak, hizmet gerektiren iş şartlarını doğru organize etmeniz gerekecek.

Başak Yükselen Başak: 

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte Satürn Kova seyri gündeminiz değişiyor. Önceliğiniz kazandığınız tecrübeleri, yetenekleri iş hayatında bir adım öteye taşımak, elle tutulur hale getirmek olacak. Yaratıcı ve ilkeli bir duruş sergilemek üzere çeşitli yükler getirecek olması ilerleyen döneme yatırım olarak düşünülmeli. Profesyonel anlamda uzmanlık kazanmak, emek vermek, iş kurmak, beraber çalışmayı düşündüğünüz ekibi dizayn etmek, yeni bir sistem kurmak için fırsatlar öne çıkabilir. Burada daha fazla teknoloji, yenilik, network oluşturmak adına destekleyici etkileri olacaktır. Elbette sağlık, alışkanlıklar, bağımlılıklar, hizmet teması, günlük hayatınızı nasıl ilerlettiğiniz konusunda toparlanmak, çok çalışmak söz konusu. Artan çalışma temposu, kendinizi geliştirmeniz, ustalık kazanmanız gereken bu alanda karşılık beklemeden ancak yeni oluşumlara da yer açmaya hazır olmalısınız. Beraber çalışılan kişiler değişebilir, eleman, ofis yenilenmeleri yapılabilir, işte çeşitli revizyon, organizasyonel işler gündeme gelebilir. İşin yapısında değişim, yenilenme yaşanması olası. Yeteneklerinizi daha ustaca kullanmanız gereken türlü değişiklikler, tecrübe kazanmanız gereken boyutu adına çeşitli aşamaların içinden geçilebilir. Jüpiter’in aynı alanda olması işin eğitim, yabancılarla veya medya bağlantılı yanına dikkat çekebilir. Burada fazla dağılmamak adına sağlık konularında özenli olmalı, her türlü iş, genel rutin hayatınızı organize etmeye gayretli olmalısınız. Bekleyen iş görüşmeleri, projeleri, işte genişleyen imkanları kullanma şansınız olacak.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 7.ev geçişi ile dış dünyada sizi bekleyen şansların öne çıkacağı söylenebilir. Yeni ilişkiler, ortaklıklar, güçlü kişilerden destekler, öneriler fırsatların habercisi olacaktır. İlişkiyi başka bir boyuta taşımak, evlilik, özel hayata ilişkin bir ön karar, teklif veya hukuki bir konu dikkat çekebilir. Aynı şekilde eşin hayatında olumlu gelişmelerin yaşanacağı dönemin ilk işaretleri ile karşılaşılması mümkün. Profesyonel iş ilişkilerinde yapıcı, genişleyen, maddi, manevi şansları beraberinde getirecek ortaklıklar için uygun şartlar oluşabilir. Yıl sonu itibari ile Jüpiter’in Balık burcuna tekrar geçişi ile bahsedilen konularda aşama aşama iş ve özel hayat olmak üzere genişleyen fırsatlar sizlerle.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri ve anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle sevgide, aşkta sosyal ilişkilerde, maddi konularda daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. Sosyal alanda, arkadaşlık ilişkilerinde mesafe yaşanması mümkün. Çocukların hayatını düzenlemek, hamilelik sürecinin getirdiği çeşitli uğraşlar, zorunluluklar, aşkta yeterince mutlu olamama hali, sevildiğiniz duygusunda eksiklik hissedilmesi ilişkilere gölge düşürmemeli. Eski aşklar yeniden gündeme gelebilir veya tanıştığınız kişilerle emin olamadığınız konuları sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz. Spekülatif yatırımlarda, zevklerde, sizi mutlu edecek harcamalarda daha özenli olunabilir.

Terazi Yükselen Terazi:

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte Satürn Kova geçişi ile esas amacınız sosyal becerileri, sanatsal/creatif/kariyer/entelektüel donanımınızı gözle görülür hale getirmek olacak. Son derece yaratıcı, mantıklı, kendinizi geliştireceğiniz türlü konulara ilgi artacaktır. İlk kez anne olmanın getirdiği sorumluluk belki çocukların hayatında önemli gelişmeler, onlar adına daha akılcı planlar yapma gayretine girişilebilir. İş, meslek yaşamında profesyonel anlamda parlamak, kendinizi göstermek, dış dünya ile ilişkileri geliştirmek, sosyal dayanışmanın meyvelerini toplamak mümkün. Aşk, sevgi ilişkilerini sembolize eden bu ev alanı kimilerine/yalnız olanlara aşkın romantizmden ziyade mantıklı, arkadaşça ilişkiler yaşamayı öğrenmek adına sınava tabi tutabilir. Aşk, iş, hayatın keyifleri arasında denge kurmak elbette motivasyonunuzu besleyecek aksi durumda sadece iş olarak bir konunun üzerine eğilmek stres yükünü artırabilir. Babanın kaynaklarından yararlanma imkanı olanak dahilinde. Kendinizi dış dünyaya ifade edebileceğiniz konulara entelektüel çalışmaları, hobileri, kariyeri hedeflerinize dahil edebilir, kazanç sağlayacak projelere odaklanabilirsiniz.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 6.ev geçişi ile çalışma hayatı, düzeni, rutin hayatı, günlük yaşamı düzenlemek için iyimser bir hava esecek. Müşteri ilişkileri, işinizi genişletmek istediğiniz konular, çalışma koşullarında fırsatlar ilk ipuçlarını verecektir. İşte yeni beceriler, kendinizi geliştireceğiniz imkanlar doğabilir. iİş yeteneklerinizi somutlaştırma becerisine eğilebilirsiniz. İş görüşmeleri, eleman seçimleri, ofis ortamında değişiklikler, hizmet temaları ve sağlık olmak üzere daha fazla önem verme, aradığınız desteği bulma şansınız var.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri ve anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle sevgide, aşkta sosyal ilişkiler ve maddi konularda daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. Aşkta, sevgi ilişkilerinde, parasal konularda, kazançlarda, yatırımlarda dikkatli olmanız konusunda uyarıcı zamanlar. Evde güvenlik sağlamak, birtakım bakım, tadilat işleri adına kontrollü olmak durumunda kalabilirsiniz. Yuvada, aile içi ilişkilerde, yerleşik düzen, taşınma, kiralama, emlakla alakalı yatırım konuları üzerinde durulması gereken senaryolar olabilir. Baba ile ilgili konularda daha fazla sorumluluk, çözüm bekleyen durumlar öne çıkabilir. Ek olarak evde konfor yaratmak adına zevkler ve seçimler olmak üzere acele edilmemeli

Akrep Yükselen Akrep: 

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte Satürn Kova seyri ile yerleşim, özel  hayat, ailevi bağlar çeşitli sorumluluklara doğru gidildiğini gösteriyor. Ailede yaşlılar varsa (anne/baba)yükler sizi bağlayabilir veya aile büyüklerine dair sorumluluklar artabilir. Onların hayatında değişen şartlar gündeme gelebilir. Özel hayatınız, evlilik, kendi iç dünyanıza yönelik psikolojik bir yapılanma, içe dönüş anlamında bir süreç taşıyacaktır. Özellikle iş hayatına, kariyere yönelik bir yavaşlama ile beraber gelecek farklı bir yön arayışı içinde olunabilir. Belki emlak, yerleşim konuları da Satürn seyri boyunca gündeminizde yer alacak, bu alana daha fazla odaklanacaksınız. Ev, yuva babaya dair bir emlak konusu, kardeşin para durumuna dair konular, mülk meselesi/yatırım, yaşanan yere yönelik kalıcı, köklü bir yenilenme, benzeri durumlar öne çıkarken kariyere dönük beklentilerde mantıklı ve yavaş ilerleme zamanı olacaktır.  21 Aralık 2020’de gerçekleşen Jüpiter/Satürn kavuşumu ile bitişler, başlangıçlar yuva, kariyer, özel hayat, aile, yerleşik düzene dair kalıcı kararlar adına önemli bir dönemin habercisi olarak düşünülebilir.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 5.ev geçişi ile aşkta romantizm, heyecan, gönülden bağlanacağınız bir ilişkinin ilk sinyalleri beklenebilir. Genel olarak bebek beklentisi olanların hamilelik girişimleri, belki doğum dönemi, çocukların hayatında güzel gelişmeler, başarılar olasılıklar arasında. Hayattan aldığınız keyifler arasına yeni bir hobi, sanatsal bir uğraş yaratıcı yeteneklerin geliştirileceği konular girebilir. Babanın imkanlarından yararlanmak, kişisel parasal kaynaklarla şansınızı büyütecek yatırım, spekülatif girişimler yapılabilir. Kendinizi mutlu hissedeceğiniz harcamalarda abartıya dikkat lütfen. Yıl sonu itibari ile Jüpiter’in tekrar Balık burcu geçişi ile yukarıdaki konularda çeşitli fırsatlar devam edecektir.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri ve anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle sevgide, aşkta, sosyal ilişkiler ve maddi konularda daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. Parasal konularda, kazançlarda, yatırımlarda, dikkatli olmanız konusunda uyarıcı zamanlar. Ortaklı konular, iş, kazanç yaratmak istediğiniz projeler, kardeşlerle ilişkiler/yapılan işler, yakın çevre ilintili bağlar, eğitim, zihinsel bir uğraş, işle ilgili ticari görüşmeler belki lokasyon değişikliği şeklinde öncelikleri düzenlemek, ilerletme çabası beklemelere yol açabilir.

Yay Yükselen Yay: 

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte Satürn Kova seyri ile yakın çevreniz, kardeşlerle ilişkiler, onların hayatında değişiklikler göze çarpacak. Kişisel hayatınızda zihinsel yaratıcılığı çok başka bir aşamaya taşımak, öğrenmek, bilgiye dayalı konularda ise yoğun gündemler belirlemek kaçınılmaz görünüyor. Elbette entelektüel açıdan sizi geliştirecek çeşitli bilgi bazlı kaynaklar dağarcığınızı elle tutulu hale getirmenizi sağlayacak. Eğitim, çeşitli kurslara, seminer çalışmalarına odaklanmak, tez hazırlıkları, medya çalışmaları, yayın dünyası olmak üzere düşünceleriniz aktarabileceğiniz mecralar işin içinde olabilir. Yaşa göre kimileri adına eğitim hayatında elle tutulur çabaların, zihinsel uğraşların içinden geçecekleri söylenebilir. Özellikle 21 Aralık,2020’de gerçekleşen Jüpiter/Satürn kavuşumu ile zihinsel beceriler, eğitim, işle alakalı tanıtım, sunum, sosyal medya/yayın dünyası, anlaşmalar, kariyerinizi yakından ilgilendiren çeşitli kararlar uzun soluklu hedeflerinizi belirlemeniz adına majör bir dönem olarak hedeflerinizi buna göre dizayn etmelisiniz.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 4.ev seyri ile aile,  anne, baba, çok yakın aile bireyleri ile ilişkiler sıcaklık kazanıyor. Belki ailenin yaşamında gelişen olumlu durumlar mutluluk kaynağınız olacak. Ancak kişisel anlamda kendi özel hayatınızda, yuvada yerleşik düzene dair, toprak, emlak, ev değişikliği, yaşanan yere dair yenilenme, ev içinde değişiklik, konfor yaratma ihtiyacı hayata geçebilir olacak. Ev alım/satım planları olanlar adına çeşitli genişleyen imkanlar doğabilir. Esasında yıl sonu itibari ile Jüpiter’in tekrar Balık burcuna geçişi ile yukarıdaki konular görünür olacak, gelişmeler hızlanacaktır.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri ve anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle Venüs sevgide, aşkta sosyal ilişkiler ve maddi konularda daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. Parasal konularda, kazançlarda, yatırımlarda, beklenen anlaşmalarda dikkatli olmanız konusunda uyarıcı zamanlar. Ticari konular, iş, kazanç yaratmak istediğiniz projeler, bütçe planları, ödemeler adına daha esnek olmak, harcamalar dengenizi kontrollü ilerletmek durumunda kalabilirsiniz.

Oğlak Yükselen Oğlak: 

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte Satürn Kova 2. ev seyri ile maddi konularda sorumlulukların farkında hareket etme vakti. Parasal alanda, kaynaklarda, kazançlarda, bütçe, gelir/gider dengesinde mantıklı hareket etmeye yol alıyorsunuz. Finansal durumunuza daha fazla odaklanma zorunluluğu içindesiniz. Çok daha yeni planlar yapma gayretine girişecek olmanız kazanç sisteminiz, değerleriniz üzerinden öne çıkacaktır. Kaynak yaratmak, bütçe planlaması yapmak, çalışma kapasitenizi disipline sokmak, gerek maddi gerekse değer sisteminizi yeniden yapılandırmak adına yatırım zamanı. Kişisel ataklar, hedefler adına kontrollü hamlelerle ilerlemek adına sizlerle. Belki geçmişte küçülen kaynakları toparlamak adına önemli etkiler getiriyor. Jüpiter’in aynı alanda olması maddi imkanlarda bereket, yeteneklerinizi geliştirmek, kazanç yolları yaratmak için fırsatlarla geliyor. Yeni girişimlere yol almak, iş ve para durumunuza yönelik uzun vadeli istekleriniz adına şans getirici. Maddi imkanlarda bolluk, bütçeyi rahatlatmak, ödemeler dengesine nefes aldırmak mümkün. Aşırı harcamalar, giderlerde kontrollü olmakta fayda var.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 3.ev geçişi ile yakın çevre ilişkileri, kardeşler, onlarla ilgili bir iş konusu, satış/pazarlama, eğitim, lisan öğrenmek, yazın işleri, zihinsel projeler üretmek adına çok verimli zamanlar. Kısa yolculuklar, anlaşmalar, işin ticari, reklam, medya boyutunun ya da kariyer hayatını içine alan gelişmelerin öne çıkması mümkün. Bu yöndeki planlarınız kısa süreliğine sizi harekete geçirecek. Çok daha fazla öğrenmenin, araştırmanın, okumanın, bilgiye ulaşmanın sonsuz faydaları ile berabersiniz. Çeşitli eğitimlerin içinde olabilirsiniz. Kurslar, sınavlar, yazma yeteneğinizi geliştirmek, zihinsel yaratıcılığı besleyen konulara odaklanmak, sosyal medyada sesinizi duyurmak için çeşitli anlaşmalar, girişimler öne çıkabilir. Özellikle stres yapılan eğitsel, akademik kapasite adına öğrenci olanlara destek olacak şanslara açıklık vermekte. Yıl sonu itibari ile Jüpiter’in tekrar Balık burcu geçişi ile yukarıdaki konularda önünüzü açan gelişmeler gündeminizi fazlasıyla dolduracak.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri, anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle sevgide, aşkta, sosyal ilişkiler ve maddi konularda daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. İlişkilerde, parasal konularda, kazançlarda, yatırımlarda, dikkatli olmanız konusunda uyarıcı zamanlar. İlişkiler, ortaklı konular, iş, kazanç yaratmak istediğiniz projeler, kariyer üzerinden ilerlemek adına daha dikkatli geçirilmesi gereken zaman dilimi olacaktır.

Kova Yükselen Kova: 

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte Satürn Kova 1.ev seyri ile yaşamınızda yeni bir döngü başlıyor. Bu hayatın kontrolü her türlü olası baskıya, strese rağmen sizin ellerinizde ilerleyecektir. Sadece kendinize yatırım yapacak, önemli adımlar, başlangıçlar, kararlar, yapılanmalar eşliğinde gündeminizi çok başka hedeflerle dolduracaksınız. Gerek diğer insanlarla, gerek dış dünya ile olan bağlarınızı yeniden gözden geçirmek, sınır koymak, hayatı taze enerjilerle kucakladığınız gündemler yaratabileceksiniz. Özellikle 21 Aralık, 2020’de gerçekleşen Jüpiter(Satürn kavuşumu hayat yönünüzün, kendinize koyduğunuz hedeflerin başlangıcı, 10 yıllık sürecin miladı olabilir. Kendinizden beklentileriniz, hayata geçirmek istediğiniz idealler öne çıkarken, kişisel özgürlüğünüzü kısıtlayan durumları adım adım aşmak, hedeflerinizi sabırla ortaya koymaktan yana pozisyon alma zamanı olarak görünüyor.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 2.ev geçişi ile; maddi konularda son derece şanslı bir dönemin başlangıcı. Gelirlerde artış, iş hayatı, yeteneklerin kazanca dönüşme ihtimali güçleniyor. Özellikle son bir yıldır verdiğiniz emeklerin finansal getirilerini almaya yönelik gelişmeler söz konusu. Bütçenizi toparlamak, ödemeler dengenizi yapılandırmak, borçları tanzim etmeniz için şanslı yüzünü gösterecektir. Bütçeye dair çeşitli ataklar, yatırım planları, kazançları artırmaya yönelik girişimler, var olan sıkıntıları aşmak adına doğru bir dönem olabilir. Kimileri adına yaşamını idame ettirecek yeni kaynaklar, gelir yaratma becerisi, öne çıkacaktır. Özellikle nakit kaynakları doğru yönetmek, değerlendirmek için mantıklı olmak gerekecek. Aile, baba kaynaklı bir takım imkanlar da öne çıkabilir. Elbette Jüpiter’in bolluk getiren yanı aşırı bir iyimserlikle birleştiğinde har vurup harman savurmamak adına uzun vadeli planlar içinde olmakta fayda var. Zira bu kısa geçiş ardından yıl sonu itibari ile Jüpiter’in tekrar Balık burcu geçişi ile yukarıdaki konularda daha görünür olacak gelişmeler söz konusu.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri, anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle sevgide, aşkta, sosyal ilişkiler ve maddi konularda daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. İlişkilerde, parasal konularda, kazançlarda, yatırımlarda, dikkatli olmanız konusunda uyarıcı zamanlar. Bir süre içe dönmek, hazırlık yapmak, özel hayatı sorgulamak, yeni tanışıklıklara dikkatli yaklaşmak sizi koruyacaktır. Elde olmayan koşullar yerleşim, aile, yurt dışı bağlantılı planlarda, eğitim projelerinde beklemelere, birtakım fedakarlıklara yol açabilir.

Balık Yükselen Balık: 

Önümüzdeki 2,5 yıllık süreçte Satürn Kova seyri ile aslında bir dönem, bir döngü kapanıyor. Yaşamın bu alanında elde olmayan nedenler, kontrol etmekte zorlanacağınız her türlü senaryoya karşı akışta kalmak en doğrusu. Geçmişi içine alan türlü konular, kişiler önünüze gelebilir, genel sağlık ya da ruh durumunuz üzerinde baskı kurabilir. Bu uzun zaman dilimi ayrıca kendi heveslerinizi, hırslarınızı, hedeflerinizi minimize etmek adına önemli olacaktır. Burada başkaları, toplumun beklentileri, iş hayatının ekip çalışmalarının size yükleyeceği, dayatacağı sorumluluklara yakın durmak anlamına da gelmekte. Özellikle vazgeçemediğiniz alışkanlıklar, bağımlılıklar varsa veda etmek için güzel bir fırsat olarak görmek lehinize. Hayata teslim olun, ilahi plana güvenin. Zira bu transit süresinde yeni bir yaşam, yeni hedefler ortaya koymaktan ziyade hayatınızdan çıkması gerekenlere, sıkı sıkıya sarıldıklarınızı bırakma zamanı. Dinlenme, bekleme, sabırla yeni döneme hazırlık, geçmişinin izlerinden arınma süreci olacaktır. 21 Aralık 2020’de gerçekleşen Jüpiter/Satürn kavuşumu ise ruhsal anlamda farkındalık, sizi bilinçli olmaya iten şartların içinden geçmek, kabullenmeler yaşamak adına önemli olacak.

14 Mayıs/28 Temmuz tarihleri arasında Jüpiter Balık 1.ev yükselen burcunuza geçişi ile;

Harika bir dönemin başlangıcı olacak etkiler var. Kısa süreliğine sizi harekete geçirecek pek çok şans, genişleyen imkanlar yaratacak durumda olduğunuzu göreceksiniz. Gerek kişisel gerekse dış dünyadan gelecek fırsatları görmek, başlangıçlara odaklanmak, son aylarda geri planda yapılan hazırlıkları görünür kılmak için ön hazırlıklara girişmenin tam zamanı. Yaratıcı bir projenin, yeteneğin üzerinden ilerlemek, içinde yabancıların olduğu türlü işleri elle tutulur hale getirme çabasına yönelme fırsatı doğacaktır. Kendinizi iş hayatında, hedeflerde motive edebileceğiniz, yeni bir yön çizeceğiniz söylenebilir. Kariyere yönelik planlara odaklanmanız çok olası. Elbette ikili ilişkiler cephesinde, aşkta, sevgide, çocuklarla ilgili konularda hoş etkilere çok yakınsınız. Evlilik, hamilelik, genel olarak tüm ilişkilerde iyimserlik, yeni bir doğum senaryolar arasında yer alabilir.

Yılın son dönemi (18 Aralık/29 Ocak 2022) Venüs Retro Oğlak burcunda!

Aşkı, parayı, ilişkileri, sosyal becerileri, evliliği, uyum, güzellik yaratma, hayattan aldığımız keyifleri ve anlaşmaları sembolize eden Venüs’ün Oğlak burcu retrosu ile; Öncelikle sevgide, aşkta, sosyal ilişkiler ve maddi konularda daha akılcı, ayakları yere basan, uzun vadeli, elle tutulur beklentileri hayata geçirmek adına sabırlı olunmalı mesajı verecektir. Parasal konularda, kazançlarda, konusunda uyarıcı zamanlar. Ortaklı konular, iş, kazanç yaratmak istediğiniz projeler, arkadaşlar, içinde bulunduğunuz sosyal gruplar, ekip çalışmaları adına daha dikkatli yönetilmesi gereken bir süreç olacaktır.

Keyifli, sağlıklı bir yıl dileklerimle.

Güner YÖNEL/Astrolog
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 20 Ocak 2021

Yazarın Tüm Yazıları

#astroloji #BalıkYükselenBalık #KoçYükselenKoç #OğlakYükselenKova #OğlakYükselenOğlak #YayYükselenYay #akrepyükselenakrep #teraziyükselenterazi #boğayükselenboğa #yengeçyükselenyengeç #boğayükselenboğa #ikizleryükselenikizler #aslanyükselen #güneryönel #LibraAstrolojİ

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here