📽️Lady Gaga’ lı Joker: Folie à Deux’den Resmi Fragman

0

📽️Lady Gaga’ lı Joker: Folie à Deux’den Resmi Fragman

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’yı bir araya getiren ‘Joker: Folie à Deux’den ilk fragman yayınlandı. Film, 4 Ekim 2024’te vizyonda.

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın başrollerinde bulunduğu Joker: Folie à Deux’dan ilk fragman yayınlandı.

2019 yılında, Joker filminde canlandırdığı Arthur Fleck  karakteriyle kariyerinin ilk Oscar’ını kazanan Joaquin Phoenix’e, serinin devam filminde Harley Quinn rolüyle  Lady Gaga eşlik ediyor.

Karanlık görüntülerle açılış yapan fragman, Joker’in ilk filmin sonunda hapsedildiği Arkham Asylum’da başlıyor. Arthur Fleck, başka bir hastayla, tıpkı tahmin edildiği gibi Gaga’nın Harley Quinn’iyle ürkünç ve tatlı bir buluşma gerçekleştiriyor.

Hapishane koridorlarında tesadüfen karşılaştıktan sonra birbirlerine delicesine âşık olan ikili, görünüşe göre kilitler arkasında duran dünyaya birlikte meydan okumayı planlıyor. Gotham şehrinin renkli kısımlarıyla belki de ilk kez karşılaştığımız fragmanda, karakterlerimizin şarkı söyleyip delice dans edişlerine şahit oluyoruz.

İlk film, mücadeleci bir stand-up komedyeni ve part-time bir palyaço olan Joker için yalnız ve karamsar bir açılış hikâyesi olarak hizmet etmişti.

11 Oscar adaylığı elde eden film, “R” dereceli olarak sınıflandırılmasına rağmen sinemada 1 milyar dolar  hasılatı aşan bu dereceye sahip ilk film olmuştu.

Devam filmi ise Arthur’un artık bir yol arkadaşı olacağını ve bu macerada o kadar da yalnız olmayacağını gösteriyor.

Sinetopya