📽️Tim Burton’dan “Beetlejuice 2” Geliyor; Monica Bellucci de var… İlk Fragman Yayınlandı.

0

📽️Tim Burton’dan “Beetlejuice 2” Geliyor; Monica Bellucci de var… İlk Fragman Yayınlandı.

Beetlejuice Beetlejuice filmi için ilk fragman yayınlandı. “Beterböcek” hayranlarının 36 yıllık bekleyişi sona eriyor.

Beetlejuice Beetlejuice fragmanı paylaşıldı. Tim Burton imzalı  Beterböcek 2 filmi, yıldızlarla dolu oyuncu kadrosu ile geri dönüyor.

Sinema dünyasında Beetlejuice  macerası 1988 senesinde başlamış ve yapım kısa süre içerisinde bir klasik hâline gelmişti. Alec Baldwin, Geena Davis, Michael Keaton ve Winona Ryder gibi oyuncuları kadrosunda barındıran yapım, aynı zamanda Akademi Ödülleri’nden En İyi Makyaj kategorisinde Oscar ile dönmüştü.

15 milyon dolarlık bütçesine karşılık 73 milyon dolar hasılat elde eden yapımın devam macerasının çekilmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak sonrasında çeşitli nedenlerle bu proje defalarca rafa kaldırılmıştı.

İlk filmin yıldızları, ikonik rollerine geri dönerken oyuncu kadrosu yeni oyuncularla da güçlendiriliyor.

Michael Keaton Beterböcek rolünü,  Winona Ryder Lydia Deetz rolünü ve Catherine O’Hara Delia Deetz rolünü bir kez daha canlandırıyor.

Yeni katılanlar arasında ise Lydia’nın kızı Astrid rolünde Wednesday  dizisinin yıldızı Jenna Ortega, gizemli Rory karakteri rolünde Justin Theroux, Beterböcek’in eşi rolünde  Monica Bellucci ve henüz adı bilinmeyen bir karakterle Willem Dafoe yer alıyor. Dafoe, oynadığı karakter hakkında bilgi verirken “uyandığında kendisini yaşamla ölüm arasında yanlış tarafta bulan bir B-filmi aksiyon yıldızı” ifadesini kullanmıştı.

Çekimleri Aralık 2023’te tamamlanan  Beterböcek 2’den ilk görseller geçen günlerde paylaşılmıştı. Şimdi ise yapımdan ilk fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu.