9.4 C
Türkiye
Salı, Nisan 23, 2024
Ana Sayfa Genel Milli takımda Semih Kılıçsoy krizi. Uçar: ‘Oyuncumuza mobbing uygulanıyor.’ Montella: ‘Ümit Milli...

Milli takımda Semih Kılıçsoy krizi. Uçar: ‘Oyuncumuza mobbing uygulanıyor.’ Montella: ‘Ümit Milli Takım da bizim takımımız’

0

İlk kez A Milli Takım’dan davet alan Semih Kılıçsoy’un, Ümit Milli Takım’a gönderilmesi sonrası, Beşiktaş Kulübü’nden açıklama geldi. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, “Oyuncumuza yapılanın mobbing olduğu gerçektir.” dedi. Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy eleştirilerine yanıt verdi.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy’un A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosundan çıkarılarak Ümit Milli Takım aday kadrosuna eklenmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Uçar, “Milli takım ülkenin takımıysa adil ve hakkaniyetli olun. Olamıyorsanız, vicdanlı davranın. Ümit Milli Takım’da Semih’e ihtiyaç vardı cümlesiyle yapılacak açıklamayı kabul etmemiz mümkün değildir. Motivasyonunu kaybetmiş bir oyuncunun Ümit Milli Takıma ne kadar katkı sağlayabileceğini düşünüyorsunuz? Morali bozuk bir şekilde kafileden ayrılarak Ümit Milli Takıma geçen oyuncumuza yapılanın mobbing olduğu bir gerçektir. Bu kararı aldıranları kınıyoruz. Türk futboluna genç oyuncu yetiştirmeye ve onlara forma vermeye devam edeceğiz” dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy’un Ümit Milli Takım’a gönderilmesi konusunda şu açıklamayı yaptı:

“Semih bizim çok sevdiğimiz bir futbolcu ama bir yılı tamamlamamış bir oyuncu. Ümit Milli Takım da bizim takımımız, başkasının değil. Çok önemli bir maç oynayacaklar.”

“Beşiktaş taraftarı çok rahat olmalı, ellerinde pırıl pırıl bir oyuncu var. Ben formaların rengine göre karar vermiyorum, içleri rahat olsun. Kararları kendim veriyorum.”