Spotify YouTube’a rakip oluyor: Müzik akışı uygulaması artık tüm müzik videolarını izlemeye imkan tanıyacak. 

0

Spotify YouTube’a rakip oluyor: Müzik akışı uygulaması artık tüm müzik videolarını izlemeye imkan tanıyacak. 

Spotify’da zaten çok sayıda video seçeneği mevcut.

Buna, sanatçıların albüm sayfalarına veya sanatçı profillerine ekleyebileceği 30 saniyelik Klipler ve sanatçıların parçalara ekleyebileceği kısa, döngüsel bir görsel olan Kanvas da dahildir.

Ancak şu ana kadar kullanıcılar müzik videolarının tamamını uygulama içerisinde izleyemiyordu.

Bu özellik bugün duyuruldu ve ‘hayranların müziği keşfetmesi ve müzikle bağlantı kurması için güçlü bir yol’ olarak tanımlanıyor.

Spotify, blogundaki bir gönderide şöyle açıkladı: ‘Spotify, hayranların bir sanatçının müziğini daha derinlemesine incelemek için gittiği yerdir.

‘Yani ister sevdiğiniz videoları yeniden izlemek ve arkadaşlarınızla paylaşmak isteyen bir hayran olun, ister yeni çıkanları arayan sıradan bir hayran olun, müzik videoları sanatçılarla yeni bir bağlantı noktası oluşturur.’

Bugünden itibaren İngiltere, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İsveç, Brezilya, Kolombiya, Filipinler, Endonezya ve Kenya’da müzik videolarından oluşan ‘kısa bir katalog’ yayınlanmaya başlayacak.

Bu pazarlardan birinde Premium kullanıcıysanız iOS, Android, masaüstü veya TV cihazınıza gidin ve desteklenen müzik parçaları için ‘Videoya Geç’ düğmesini seçin

Müzik videosu Şimdi Yürütülüyor görünümünde oynatılmaya başlayacak

Videoyu tam ekran izlemek için mobil cihazınızı yatay moda çevirin

Arka planda dinlemeye geri dönmek istiyorsanız ‘Sese Geç’e dokunun