📽️’Sana börek yaparım ama oy vermem’ demişti: İmamoğlu ile bir araya gelen Mahruze teyze tercihini açıkladı

0
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi pazarda karşılaştığı “Sana börek, kete yaparım ama oy vermem” diyen Mahruze Keleş’i, Sultanbeyli’deki evinde ziyaret etti.
 

Geçen 5 yılın sonunda fikri değişen Keleş, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oyunu İmamoğlu’na vereceğini kendine has üslubuyla açıkladı.

İmamoğlu ve Mahruze Teyze, yaklaşık 5 yıl sonra tekrar bir araya geldi.

Mahruze-Hasan Keleş çifti, İmamoğlu’nu, ana menüsünde ketenin bulunduğu mükellef bir sofrada ağırladı. İmamoğlu, kendisini, “Senin için sabaha kadar yatmadım. Vallahi senin sevdiklerini hep yaptım” sözleriyle karşılayan Keleş’e sofrayı göstererek, “Ne güzel şeyler yapmışsın” şeklinde yanıtladı.

Esprilerin ve kahkahaların havada uçuştuğu sohbetin son bölümlerinde gazeteciler, Keleş’e, “Mahruze Hanımcığım, oy verecek misiniz? 2019’dan beri bu soruyu çok merak ediyoruz” sorusunu yöneltti. Keleş’in soruya yanıtı, “E dedim ya, dedim ya. ‘Seninleyim’ dedim” oldu. Keleş, gazetecilerin “Bu eve pek çok isim girdi. Sayın İmamoğlu’yla olan ilişkiniz ne durumda artık” sorusu üzerine ise “Valla bunun güler yüzü, tatlı dili yeter. Benim oğlum gibi seviyorum. Başkalarını böyle davet etsem gelmezlerdi. Telefon açsam, hemen ‘Alo.’ Kendi çıkıyor”

İlgili Haber:

📽️İmamoğlu, ‘Sana kete yaparım ama oy vermem’ diyen Mahzure teyzeyi ziyaret etti

Kaynak: ANKA