Özozğuz’dan Galatasaray’a tepki: Kirli eller bu ülkede ilk ve tek hangi kulüpte zuhur ettiğini hepimizden iyi bilirsiniz

0
Özozğuz’dan Galatasaray’a tepki: Kirli eller bu ülkede ilk ve tek hangi kulüpte zuhur ettiğini hepimizden iyi bilirsiniz
 

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Galatasaray’a tepki göstererek “”Kirli eller” bu ülkede ilk ve tek hangi kulüpte zuhur ettiğini hepimizden iyi bilirsiniz . Kişi kendinden bilir işi” dedi.

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Galatasaray’ın Fenerbahçe’ye yönelttiği “kirli eller” ifadesine tepki gösterdi.

Fenerbahçe’nin Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından sarı-lacivertli takımın son dakikada kazandığı penaltıyı eleştirmişti.

Galatasaray sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Bu pozisyonda el yok, sizin o kirli elleriniz var! Utanmazlar!” demişti. Özoğuz’un paylaşımını alıntılayarak “Şunu unutmayalım ki hiç bir hakem FENERBAHÇE için olmayan bir penaltı kararını onaylamaz bu memlekette. Var ı inceleyin, böyle hariçten gazel okunup seviyeler düşmesin. “Kirli eller” bu ülkede ilk ve tek hangi kulüpte zuhur ettiğini hepimizden iyi bilirsiniz . Kişi kendinden bilir işi. Bir kulübe yakışmayan bir açıklama #Fenerbahçe #penaltı #Galatasaray” dedi.