13.4 C
Türkiye
Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana Sayfa Gözden Kaçmasın 📽️Kadın yolcudan taksiciye tepki çeken sözler: ‘Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya,...

📽️Kadın yolcudan taksiciye tepki çeken sözler: ‘Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar’

0

Aydın’da önceki gece meydana gelen olayda, bir taksici müşterisi tarafından küfür ve hakaretlere maruz kaldı.

Aydın’da bir taksici, aralarında çıkan tartışmada kendisine hakaret eden kadın müşterisinden şikayetçi oldu.

Otogar Taksi Durağı’na bağlı olarak çalışan taksici Mehmet Cihan, dün saat 03.30 sıralarında Aydın Adliye binası önünden 2 kadın müşteri aldı.

Mehmet Cihan

Ön koltukta oturan yolcu M.Ç. ile İzmir’den 5 ay önce Aydın’a geldiği öğrenilen 2 çocuk babası taksi şoförü Cihan arasında tartışma çıktı.

Cihan, kendisine küfreden yolcuyu, araçtaki kameranın kayıtta olduğunu belirtip, uyardı. Fakat yolcu küfürlerine devam edip, “Kendini arızaya bağlama. Burası Ankara değil; seni kimse burada silahla vurmayacak. Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar” dedi. Cihan, 2 yolcusunu daha sonra Güzelhisar Mahallesi’ndeki evlerinin önünde indirdi. Görüntüler taksi sahibi tarafından sosyal medyada paylaşırken, Mehmet Cihan bu sabah Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gidip, M.Ç.’den şikayetçi oldu.

Mehmet Cihan, “Herkes hayatta namusu ve şerefi için yaşıyor. Bana ettiği küfürler değil; taksiden inerken söylediği sözler zoruma gitti. İzmir’de geçtiğimiz günlerde bir meslektaşımız öldürüldü. Neden öldürüldü? Para için. Araba kullanırken önümüze bakıyoruz; arkamıza değil. O şartlarda polemiğe girdik, bana küfretti. O sırada yanımdakine mi arkamdakine mi yoksa yola mı bakayım? Arkamdan silah veya bıçak mı çekilecek onu mu kontrol edeyim? Yazık, günah. Her şey 10 saniyelik. 2 çocuğumun rızkı için mücadele veriyorum. Sonucu bu olmamalı” dedi.