12.4 C
Türkiye
Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana Sayfa Son Haber ! GÜNCEL 📽️Sporseverliğiniz yerin dibine batsın. Onlarca holigan sahaya girip 13 yaşındaki futbolculara saldırdı

📽️Sporseverliğiniz yerin dibine batsın. Onlarca holigan sahaya girip 13 yaşındaki futbolculara saldırdı

0

İstanbul Güngören’de Haznedar İdman Ocağı ile Zeytinburnu Yeşiltepe Spor arasında oynan U-14 final maçı sonunda, Haznedar taraftarları sahaya inerek karşı takıma saldırdı.

U14 A ligi Final müsabakasında 10 Ocak Çarşamba günü saat 10.30’da Haznedar Ocağı ve Zeytinburnu Yeşiltepe kulübü karşı karşıya geldi. Maçın son dakikalarına doğru Yeşiltepe oyuncusuna yapılan faule tepki gösteren Haznedar yöneticileri ile rakip yöneticiler arasında tartışma çıktı.

Maç Haznedar’ın 4-1 üstünlüğüyle biterken çıkan tartışma nedeniyle onlarca taraftar sahaya indi.  Taraftarlar, Yeşiltepe yöneticileriyle 13-14 yaşlar arasındaki oyuncularının üzerine doğru koşmaya başladı. Yöneticilerden bazıları soyunma odalarına kaçarken oyuncuları da dışarı doğru kaçtı.

Yeşiltepe Teknik Direktörü Adil Demirbağ’ı yakalayan taraftar, Demirbağ’ı yere yatırıp tekme tokat darbetti. Arbede bir süre sonra son bulurken, bilinç kaybı yaşayan Demirbağ ambulans ile hastaneye sevk edildi. Zeytinburnu Yeşiltepe yöneticileri, Haznedar İdman Ocağı’ndan şikayetçi olacaklarını dile getirdi. O anları bazı taraftarlar cep telefonu kameralarıyla kaydetti.