📽️Sosyal medyada gündem yeniden Hande Sarıoğlu. Galatasaray’ın gollerinde ki sevincini paylaştı, takipçisine yanıtı olay oldu! “Donumda…”

0

📽️ Spor spikeri olarak tanınan ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Hande Sarıoğlu Galatasaray maçlarını aksatmıyor.

Galatasaray-Samsunspor maçında takımının golleriyle kendinden geçen Sarıoğlu o anları paylaştı. Güzel spiker gelen yoruma ise çok sinirlendi.

Galatasaray – Samsunspor maçı bol gollü oldu. Taraftardan büyük ilgi gören maçta Hande Sarığlu da vardı. Yaptığı paylaşımlarla ve cesur tarzıyla sık sık adından söz ettiren güzel spiker Icardi’nin gölleriyle adeta kendinden geçti.

Hande Sarıoğlu çığlıklar atarak sevincini kayda aldı ve o anları paylaştı. Ancak “Kabak tadı verdi” yorumu ise kızdırdı.

Takipçisine “Takipten çık” yazan spikere “Gayet düzgün bir yorum yaptım 50 tane böyle video paylaştı takipçi olarak yorumumu yaptım eleştiriyi kaldıramıyorsa yapacak bir şey yok” yanıtı geldi.

Ekran AlıntısıHande Sarıoğlu bu yorumu görünce dayanamadı ve takipçisine bomba bir yorumda bulundu. Spiker “Ne eleştirisi ne kaldıramaması, donumda sallarım hepinizi, katlanamıyorsan çıkar gidersin oğlum, burası benim, yallah” yanıtıyla olay oldu.