Yeni başlayan dizi için final kararı alınmıştı. Müjdeli haber geldi, final ertelendi…

0

Show TV ekranlarında yayımlanan yeni dizi için final kararı verilmişti.

Final kararı ertelendi ve diziye bir şans daha verildiği öğrenildi.

Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın kaderine meydan okuyan iki kadına hayat verdikleri Ne Gemiler Yaktım reytinglerde beklentiyi karşılamadı. Kanalın diziye final kararı vermesi kaçınılmaz olacaktı. Show TV iddialı diziye bir şans daha vermeye karar verdi ve dizi final yapmıyor.

Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre; Ne Gemiler Yaktım dizisiyle ilgili Show TV ani bir karar aldı ve yayın gününü değiştirdi. Altan Dönmez’in yönettiği dizinin yeni yayın günü Pazar oldu. Pazartesinden hafta sonuna taşınan dizinin ilk bölümü 7 Ocak’ta seyirciyle buluşacak.

Beklenen oldu... Show TV final kararından vazgeçti! Seyirciler finale çok sinirlenmişti - Resim : 1

Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ı Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’i buluşturan dizide Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat da başlıca rolleri paylaşıyor. Dizinin yeni tanıtımında Yasemin’i (Erkan Kolçak Köstendil) sorguya alan Toprak’ın, müdürüne; “Kuzenimin katili, daha doğrusu katil zanlısı…” diyerek gerilimi yükseltiyor.