Maç izleyen kocasını 59 kez aradı, ‘tacizden’ hüküm giydi!

0

Maç izleyen kocasını 59 kez aradı, ‘tacizden’ hüküm giydi!

60 yaşındaki Steve Healey arkadaşlarıyla Chelsea-Manchester Manchester United maçını izliyordu. Ancak karısı Joanne onu sürekli arayarak ne zaman eve geleceğini soruyordu.

Karısının onu ısrarla aramasından rahatsız olan adam bir süre sonra telefonları açmamaya başladı.

İnatçı kadın bu kez kocasını arkadaşlarının telefonlarından ve sabit hatlardan aramaya başladı. Kocasının arkadaşlarını asılsız şeylerle suçlamaya başlayan kadın, maç izleyen ekibin ev telefonu açık bırakmasına neden oldu.

Rahatsız edici telefonlardan sonra bay Healey evine dönse de arkadaşlarının yaptığı şikayet nedeni ile karısı polis sorgusuna alındı. Kadının olay sırasında alkolün etkisinde olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında yaşanan olayın davası geçtiğimiz günlerde görüldü. Wirral Sulh Ceza  Mahkemesinde hakim karşısına çıkan 59 yaşındaki kadın taciz suçunu kabul etti.

12 ay kamu hizmetine mahkum edilen kadına 80 sterlin de para cezası verildi. Joanne Healey’i şikayet eden Bayan Ashworth’ın uzaklaştırma talebi ise reddedildi.

Joanne Healey’in Avukatı Rebecca Boswell, 59 yaşındaki kadının alkol bağımlısı olmadığını vurgulayarak,  “Kendisi tüm hayatını mahkemeye çıkmadan geçirdi. Mahkemeye ilk kez gelen ve bir daha gelmemeyi planlayan biri.” dedi.

Hakim Mary Garvey ise kadını uyararak, “Bugün mahkemede olmanız talihsizlik. Uzun ve ısrarlı aramalar yaptınız ancak olayın üzerinden geçen süre ve aynı hatayı tekrarlamamanız nedeni ile size uzaklaştırma kararı vermeyeceğiz. Ama bu sizin için bir ders olsun” dedi.

İngiliz Dailymail gazetesine göre kadının olay sonrası kocası ile hala beraber olup olmadığı belli değil.

Steve Healey’in o akşam Maç izlediği ekibin içinde yer alan Ashworth, Healey’nin kendilerini cep telefonu aramaları, kısa mesajlar, sosyal medya mesajları ile Taciz ettiğini ve sabit hat üzerinden tam 59 kere aradığını belirtti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here