Güner YÖNEL; 2023, Burçlar / Akrep & Yükselen Akrep

0

Güner YÖNEL; 2023, Burçlar
Akrep & Yükselen Akrep

2023 Yılı Akrep/Yükselen Akrep: Yeni yıla Mars retrosu ile giriliyor.

12.Ocak sonrası 2,5 aydır sònümlenen, yavaşlayan durumlar 26 Mart’a kadar ilerlemeye açık duruyor.

Ortaklı finans konuları, yatırım, iş bağlantılı para konuları, eş/ortak vasıtası ile beklenen gelirlere odaklanma, sağlıkla ilgili konular varsa harekete geçme şansı var. Mirasın belki boşanmanın getireceği birtakım hakedisler, paylaşımlarda çözüm odaklı adımlara dikkat çekebilir kimileri adına.

Çeşitli fırsatlar, şanslar, olanaklar ise Jüpiter eşliğinde sizinle.

17 Mayıs’a dek çalışma hayatınızı, iş arayışlarını, yeteneklerinizi genişletmek, ilerletmek için fırsatlar bulacaksınız. Çalışma koşullarınız değişebilir, rutinlerinizi, sağlığınızı düzenleyebilirsiniz. Günlük yaşamınız iyimser bir atmosfer kazanırken, kişisel gelişiminizi destekleyecek koşullar belki de işle ilgili eğitimin, yolculukların içinde olduğu deneyimlere yol açabilir. Bireysel çalışma imkanı yaratabilir, kendi işinizi kurma hamleleri yapabilirsiniz. İşte eleman değişiklikleri, ofis düzenlemeleri yapılabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha fazla genişleme, büyüme imkanı olabileceği gibi yabancı bağlantılı bir firmada çalışma imkanı bulunabilir. Kazançlar ise artışta.

20 Nisan Güneş tutulması iş hamleleri, yeni adımlar açısından yenileyici, cesaret verici ancak Pluton kontağına dikkat etmeli, güç mücadelesi, baskıcı bir dil, tutum içinde olmamalısınız.

17 Mayıs sonrası ise Jüpiter Boğa burcuna geçiyor. 1 yıllık süreç evlilik, ortaklık, ilişkiler alanında genişleyen fırsatlara yelken açabileceğinizi gösteriyor. Şanslar, fırsatlar dış dünyadan sizi bulurken, yepyeni ilişkiler, özel hayata dair kararlar, evlilik aşamasına geçme olasılığı var. İş/özel olmak üzere partnerle ilgili konularda çok yeni imkanlar artabilir, somut kazanımlar elde edebilirsiniz. Özellikle eş, ortak sayesinde kendinizi maddi, manevi anlamda güvende hissedeceğiniz gelişmeler olası. Hayatınıza girecek yeni olanaklar iş hayatınızı, hedeflerinizi, maddi beklentilerinizi destekleyecek ani sürprizler olacaktır. Yaşamınıza sorumluluk getirecek olan Satürn ise Balık burcunda 5.ev konularında 2,5 yıl süresince etkili. Kendi yeteneklerinizi geliştirme, yeni bir hobiyi elle tutulur hale getirme, çocuk sahibi olma, var olan çocukların yaşamını düzenleme, onların artan sorumlulukları bir çok anlamda bağlayıcı olabilir. Spekülatif konularda gerçekçi olmakta, hayali adımlar atmamakta, elle tutulur yatırımlara odaklanmakta fayda var.

Ask ilişkilerinde ise kimileri adına son derece mantıklı, elle tutulur beklentilere götürecek testler var. Şayet kendinizi aşka kosulsuzca bıraktıysanız, artık sınır çizmenin, fedakarlıkları minimize etmenin vakti gelmiş olabilir. Pluton ise yuva, kökler, aile alanında Mart/Haziran süreci ilk işaretlerini vermek üzere burada. Öncelikle yaşanan yerde bitis/başlangıç evresine gidiliyor. Yerleşik düzeni ilgilendiren çeşitli değişimler taşınma, evde kökten bir yapılanma, mülk edinme, var olan mülkün dönüşmesi veya toprağa dair köklü bir yatırım hamlesi, aile/baba bağlantılı bir emlak konusu üzerinden etkiler 2024 Kasım sürecinde çok daha fazla gündemi meşgul edecek. Aile içi ilişkilerde, anne/baba bağlarında, onların yaşamında sizi bağlayan çeşitli durumlar olabilir. Yaşamınızı, karşı alanda olan mesleki hedefleri temellendirmek adına önemli bir değişim rüzgarı sizi bekliyor.

Venüs retro ise 23 Temmuz/4 Eylül arasında kariyer, işte yeni görevler, organizasyonek boyutu, projeler, ast/üst ilişkileri, kurumun planladığı adımlar, maddi boyutu yanında aile hayatını ilgilendiren durumlara dilediğinizce hakim olmakta zorlanabilirsiniz. 4 Eylül sonrası tüm odak noktanız bu türlü konuları aşmaya yönelik olacaktır.

YARIN :YAY & YÜKSELEN YAY

🥀
Güner YÖNEL/Astrolog
#LibraAstroloji
İletişim:

Güner YÖNEL/kentekrani

Youtube Kanalına Abone Olmak İçin Tıklayınız

www.kentekrani.com 8 Ocak 2023

Yazarın Tüm Yazıları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here