Namık Tan, Rahmi Koç ve Faruk Loğoğlu GİF toplantısında koronavirüse yakalandılar

0
Namık Tan, Rahmi Koç ve Faruk Loğoğlu GİF toplantısında koronavirüse yakalandılar

Türk emekli diplomat Namık Tan ve Koç Holding A.Ş. Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Rahmi Koç koronavirüse yakalandı.

2010-2014 yılları arasında Türkiye’nin ABD büyükelçiliği görevini yürüten Türk emekli diplomat Namık Tan, Küresel İlişkiler Forumu’nun (GİF) Lozan Antlaşması ile ilgili Ankara’daki toplantısında, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Tan, koronavirüse yakalananlar arasında Koç Holding A.Ş. Şeref Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi olan Rahmi Koç’un da olduğunu ifade etti.

Tan’ın açıklaması şöyle:

“Sayın Başkan, Değerli Yüksek Kurul Üyeleri, öncelikle Ankara’daki önemli temaslarınız ve ilgililer nezdindeki girişimleriniz için sizlere naçizane tebriklerimi ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu vesileyle, Küresel İlişkiler Forumu’nun (GİF) Lozan Antlaşması ile ilgili Ankara’daki toplantısında Covid’e yakalandığımı sizlere bildirmek istedim. Test sonucunu dün aldım. 8 gün evden dışarı çıkmamam gerekiyor. Toplantıda Covid’e yakalanan yaklaşık 20 kişi olduğunu sonradan öğrendim. Aralarında, bizim oturduğumuz masadan 3 kişinin yanı sıra, Rahmi Koç ve Faruk Loğoğlu da var. Şimdilik hafif geçiyor. Bütün üyelere ihtiyatı elden bırakmamalarını salık veriyor, derin saygılarımı sunuyorum.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here