TFF 2. ve 3. Lig’in yayın hakları Fuchs Sports’ta

0
TFF 2. ve 3. Lig’in yayın hakları Fuchs Sports’ta

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yaptığı ihale sonucunda TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig naklen yayın ihalesini 5 yıllığına Lüksemburg merkezli Fuchs Sports Türkiye firması kazandı.

Fuchs Sports Türkiye 92 takımın mücadele ettiği liglerdeki maçları 5 yıl boyunca dijital ortamda yayınlayacak.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, şunları kaydetti:

“Türk futbolunda yeni bir atılım başlatmak istiyorsak bu değişimi sadece üst liglerde yapmak doğru olmaz. TFF 2. Lig ve 3. Lig’de bu atılımın bir parçası olması gerekir. Federasyon olarak 2. Lig ve 3. Lig kulüplerimize hem ekonomik hem de futbolcu gelişimi anlamında destek olması için yayın haklarını ihaleye açtık. Fuchs Sports Türkiye, ihale sonucunda 5 yıl süreyle maçları yayınlamaya hak kazandı. Bu şekilde 92 kulüp taraftarı maçları izleyebilecekken kulüplerimiz için de gelir sağlanmış olacak. Daha güvenli, daha şeffaf, daha zevkli bir lig, sponsorların ilgisini artıracak ve Türk futbolunun değerinin yükselmesine büyük katkı sağlayacak. Anlaşmanın ülkemize ve Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum.”

Fuchs Sports Türkiye canlı izle, nereden izlenir ve ücretli mi?

Fuchs Sports, Lüksemburg merkezli Fuchs Group şirketinin bünyesinde bulunan ve 40 milyon avro sermayesi olan ve yıllık 6 milyar avro varlığı yöneten bir grubun yan kuruluşudur.
TFF 2. Lig ve 3. Lig maçlarını canlı izlemek için Google Play ve App Store üzerinden Fuchs Sport uygulamasını indirebilirsiniz. İndirdikten sonra maçları ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here