İSTANBUL KADIKÖY’DE BİR EVDEKİ DOĞALGAZ PATLAMASINDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

0

İSTANBUL KADIKÖY’DE BİR EVDEKİ DOĞALGAZ PATLAMASINDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.

Kadıköy Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak’ta bulunan bir binada patlama meydana geldi. Alevler, patlamanın meydana geldiği binanın yan tarafında bulunan iki binaya da sıçradı.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler müdahale ederek, yangını kontrol altına aldı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Kadıköy Fikirtepe’de meydana gelen #doğalgaz patlamasında maalesef 3 kişi yaşamını yitirdi. Binada arama çalışmaları devam ediyor. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

İBB İtfaiye ekipleri, 19.05’te Kadıköy ilçesi Fikirtepe Mahallesi Emir Sokak’ta için gelen yangın ihbarı üzerine hızlıca bölgeye intikal etti. 19.13’te olay yerine ulaşan ekipler, 3 katlı binanın 3.kat ve çatısı ile bitişiğinde bulunan 2 binaya sirayet eden yangını söndürmek için yoğun çaba gösterdi.

Toplam 56 personel ve 19 araçla yapılan müdahalelerde 1 kişi dumandan etkilenmiş olarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Binadaki yangını kontrol altına alan İBB İtfaiyesi, soğutma çalışmalarını sürdürüyor. İhbar üzerine yangından ağır hasar almış binada yapılan arama çalışmasında 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. ”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here