Şampanyayı garsonun başından aşağı dökmüştü! Akalın: 10 senedir dökülüyor, şimdi mi battı birilerine?

0

Şampanyayı garsonun başından aşağı dökmüştü! Akalın: 10 senedir dökülüyor, şimdi mi battı birilerine?

Son dönemde girdiği polemiklerle ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın sahnede yaptığı hareketle tepki çekti.

Demet Akalın, sahne aldığı mekanda gönderilen şampanyayı beğenmeyince kadehi garsonun başından aşağı döktü. Akalın bununla da kalmadı bir de garsonu azarladı.

Yaptığı hareketten sonra garsona “Resmen elma suyu vermişsin bana” diyerek bir de sitemde bulundu. Akalın’ın davranışı sosyal medya kullanıcıların tepkisini çekti.

Demet Akalın’ın yaptığını görenler “Kendine yakışanı yapmış”, “Saygısızlık”, “Garsona böyle yapan evde bişey beğenmeyince yardımcılarına neler yapıyordur” diyerek tepki gösterdi.

MHNPN

Demet Akalın Şimdi Duyduk’a konuştu.

Akalın, görüntüler için; “Ben şampanya paralarını diğer solistler gibi cebe değil, çalışanlara bırakıyorum. O gecede personel şefinin kendisi dök, dök diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşterilerde şampanyaları zaten, garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı birilerine? Aman zaten takmıyorum artık böyle şeyleri” dedi.

tkmtm

Akalın gelen tepkiler üzerine bir paylaşım da yaptı. Akalın Formula 1 finalinde şampanya patlatılan anları paylaşarak tepkileri ti’ye aldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here