24 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

24 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Parçalı Bulutlu 20/29 Derece

Nem; % 49/74

Rüzgar; 14 KM/SAAT

Bölgelerde Durum
 
Marmara Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ege Parçalı ve az bulutlu, kuzey ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın (Cuma) yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yarın beklenen yağışların Isparta, Burdur’un doğu çevreleri, Antalya’nın kuzey çevreleri, Mersin’in iç kesimleri ve K.Maraş’ın batı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
İç Anadolu Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam Eskişehir çevrelerinin, yarın (Cuma) bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yarın öğle saatlerinden sonra Konya, Karaman, Niğde, Kayseri ve Sivas çevrelerinde görülecek yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri yer yer kuvvetli olmak üzere, yarın (Cuma) bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olmak üzere, yarın (Cuma) bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam bölgenin kuzeydoğusu ile yarın (Salı) batı ve kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, öğle saatlerinden sonra görülecek yağışların Ardahan ve Erzincan ile Kars ve Erzurum’un kuzey, Tunceli ve Malatya’nın kuzeybatı kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Güney Doğu Anadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Denizlerimizde Durum

 
Genel Durum Batı Akdeniz’de fırtına; Karadeniz ve Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, doğusu 5 ila 7, akşam saatlerinde batısı güneybatıdan 3 ila 5; Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatıdan, sabah ve akşam saatlerinde doğusu kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden itibaren batısı 5 ila 7, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Orta Karadeniz’de 2,5 m, yer yer 3,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, doğusu gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinde güneybatıdan, ilk saatlerde kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Ege Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan, öğle saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 4 ila 6, akşam saatlerinde güneyi 5 ila 7; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinden itibaren 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, yer yer 3,0 m, Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinde 5 ila 7, akşam saatlerinde batısı 6 ila 8, doğusu öğle saatlerine kadar güneybatıdan 3 ila 5; Doğu Akdeniz’de güney ve güneydoğudan batısı güneybatıdan, Mersin Körfezi kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, öğle saatlerinden itibaren 2,5 m, akşam batısı 3,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here