6 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

6 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Sağanak Yağışlı. 19/27 Derece

Nem; % 53/85

Rüzgar; 22 KM/SAAT

Bölgelerde Durum

Denizlerimizde Durum

Bölgelerimizde Hava
Marmara Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatler ile sabah saatlerinden itibaren Trakya Kesimi öğle saatlerinden sonra (Bursa ve Bilecik hariç) bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu akşam ilk saatler ile öğle saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
Ege Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar ve Denizli çevreleri ile Muğla’nın doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Batı Akdeniz ile öğle saatlerinden sonra Göller Yöresi, Mersin, Adana ve Osmaniye çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
IcAnadolu Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde (Eskişehir ve Sivas hariç) bölge geneli, öğle saatlerinden sonra bölgenin güney ve doğusu, Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BatiKaradeniz Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
OrtaVeDoguKaradeniz Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Artvin çevreleri ile Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DoguAnadolu Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey ve doğusunu yer yer çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Hakkâri çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
GuneyDoguAnadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.
 
Genel Durum Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz dışında gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan, doğusu kuzeybatıdan 3 ila 5; Doğu Karadeniz’de kuzey ve kuzeybatıdan, doğusu güneybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinden itibaren 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, akşam saatlerinde 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Ege Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan, kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5, öğle saatlerinden itibaren 5 ila 7, akşam saatlerinde 4 ila 6; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, kuzeyi öğle saatlerinden itibaren 3,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.
Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, Antalya Körfezi sabah saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5; Doğu Akdeniz’de batı ve güneybatıdan, Mersin Körfezi sabah saatlerinde kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here