3 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

3 Haziran/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

Hava durumu; Parçalı bulutlu. 18/28 Derece

Nem; % 69/95

Rüzgar; 247 KM/SAAT

Bölgelerde Durum
 
Marmara Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzey kıyılarında pus, yer yer sis bekleniyor.
Ege Parçalı ve az bulutlu, bölgenin iç kesimleri ile Muğla’nın yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer çok bulutlu Göller Yöresi ile Kahramanmaraş çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın yarın öğle saatlerinden sonra Kahramanmaraş çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
IcAnadolu Parçalı, yer yer çok bulutlu, Nevşehir, Aksaray, Kırşehir, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Yozgat ve Sivas çevreleri ile Konya’nın batı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
BatiKaradeniz Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kıyı kesimlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.
OrtaVeDoguKaradeniz Parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DoguAnadolu Parçalı, yer yer çok bulutlu, Muş, Bingöl, Malatya’nın bu akşam; Erzurum, Tunceli, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin öğle saatlerinden sonra; Ağrı, Iğdır ve Hakkari ile Van’ın doğu çevrelerinin ise yarın öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, yarın öğle saatlerinde Malatya çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
GuneyDoguAnadolu Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinde Adıyaman çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Bölge genelinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Denizlerimizde Durum

 
GenelDurum Marmara ve Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde Batı Karadeniz ila Doğu Karadeniz’in doğusu sis ve puslu; Rüzgar: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5; Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, doğusu gece saatlerinden itibaren kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m; Görüş: İyi, pus anında orta, sis anında zayıf.
Marmara Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, öğle saatlerinde güneyi 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, öğle saatlerinde güneyi 2,0 m, Görüş: İyi, pus anında orta, sis anında zayıf.
Ege Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, sabah saatlerinden itibaren 5 ila 7; Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 4 ila 6, batısı 5 ila 7 kuvvetinde; Dalga: 2,0 ila 3,0 m; Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu; Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4, doğusu 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here