29 Mayıs/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

0

29 Mayıs/Bölgelerde ve Denizlerde Hava durumu

İstanbul

?️ Hava durumu; Parçalı bulutlu. 19/33 Derece

? Nem; % 36/85

? Rüzgar; 16 KM/SAAT

Bölgelerde Durum
 
Marmara Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin, yarın öğle saatlerinden sonra Bursa ve Bilecik çevreleri ile Sakarya’nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ege Parçalı ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Kütahya çevrelerinin, yarın öğle saatlerinden sonra Kütahya, Afyon ve Denizli çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Akdeniz Parçalı ve az bulutlu, yarın zamanla iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii ile Burdur çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu Parçalı ve az bulutlu, yarın zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Konya, Eskişehir ve Çankırı çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz Parçalı ve az bulutlu, yarın zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağasnak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Karadeniz Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin, yarın öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde Malatya ve Erzincan çevrelerinin, yarın öğle saatlerinden itibaren bölgenin kuzey kesimleri ile Van’ın doğusu ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Güney Doğu Anadolu Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Denizlerimizde Durum

 
Genel Durum Kuzey Ege’de yarın (Pazartesi) akşam fırtınamsı rüzgar bekleniyor.
Karadeniz Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Batı Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan 3 ila 5, yarın (Pazartesi) akşam saatlerinden sonra 6, Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğu, doğusu kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 il 2,0m, yarın (Pazartesi) akşam batısı yer yer 2,5m, Görüş: İyi.
Marmara Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4, öğle 5 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.
Ege Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey Ege’de güney ve güneydoğudan 3 ila 5, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren 4 ila 6, yer yer 7, Güney Ege’de güney ve güneydoğudan 3 ila 5, kuzeyi yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden itibaren 4 ila 6 kuvvetinde Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğle saatlerinden itibaren 2,0 ila 3,0m Görüş: İyi.
Akdeniz Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here