Dilan Polat, cezaevinde 3 ziyaretçi hakkından birini bir astrolog için kullandı

0

Dilan Polat, cezaevinde 3 ziyaretçi hakkından birini bir astrolog için kullandı

Polat, kendisinin hapse gireceğini ‘önceden söyleyen’ astroloğu özellikle istedi.

Dilan Polat’ın cezaevine girerken ziyaretçi listesine yazdığı bir isim dikkat çekti.

Bu  ziyaretçinin bir  astrolog olduğu öğrenildi.

Bu astrolog bulundu ve Dilan Polat’ın neden kendisini seçtiği, onunla ne konuştuğunu ve Dilan Polat’ın hakkındaki suçlamalara ne yanıt verdiği soruldu.

Astrolog “Ben Dilan Polat’a eşi ve kardeşiyle birlikte özellikle tutuklama gerçekleşeceğini söyledim” dedi.

Habertürk’ün haberine göre;  Astrolog Hilal Saraç, cezaevine girmeden önce Dilan Polat’a ne söylediğini anlattı ve “Türkiye’nin en çok konuşulan ismi olacaktı zaten. Yani öyle bir dönüm noktasındaydı. Yani öyle bir sivrilme vardı ki haritada, hani size anlatamam, bir anda bir yukarıya volkan gibi bir patlama olacaktı.” dedi.

Astrolog Hilal Saraç kendisinden tutuklanacağını duyduğunda Dilan Polat’ın nasıl tepki gösterdiğini de anlattı. Saraç, “Tabii ki buna kimse inanmak istemez en başta. Psikolojik olarak zaten çok yıprandı. Aslında yavaş yavaş kendini bu sürece hazırladı. Birkaç kişi de bekliyordum ama böyle bir anda toplu herkes kim varsa alınmasını ben de beklemiyordum” dedi.

Astrolog kendisine yöneltilen “Dilan Polat cezaevinde soy ismi aynı olmayan 3 kişiyle görüşme hakkı var. Birini sizinle kullanıyor. Dilan Polat avukatları aracılığıyla size hangi soruları yöneltiyor” şeklinde soruya, “Aslında bilmek istediği şey ‘bana ne olacak, ben bundan sonra ne yapacağım, bana ne olacak’ Hani mesela hiç para pul ya da dışarıdaki mal varlıkları umurunda değil. Yani onların ne olacağı çok umurunda değil. Onun tek istediği şey özgürlüğü” dedi.